Magazin 14.08.2018 02:00 Güncelleme: 13.08.2018 16:46

Bu Klipte Herşey Gerçek...

Geçtiğimiz ay muhteşem bir düğünle keman sanatçısı Utku Barış Andaç'la evlenen başarılı sanatçı Aydilge'nin yeni albümündeki "Sonsuz Sevgilim" isimli şarkısı, daha önce hiç yapılmamış bir şekilde, gerçek düğün görüntüleriyle kliplendi.
Bu Klipte Herşey Gerçek...

Aydilge'nin eşine ve özel olarak yazdığı ''Sonsuz Sevgilim'' şarkısı, başarılı yönetmen İsa Kurt'un düğün öncesi ve düğündeki en doğal anlardan oluşturduğu özel bir kliple taçlandı. Böylece dünyada ilk defa gerçek bir düğün hikayesi, bir müzik klibine dönüşmüş oldu.

Bu Klipte Aşk da, Gelin Damat da, Yaşananlar da Baştan Aşağı Gerçek!

13 Ağustos'ta (bugün) yayına giren klibinde mutluluğunu ve düğün gününde yaşadığı büyük heyecanı seksen bir milyonla paylaşan Aydilge ''Bu Klipte aşk da, gelin damat da, yaşananlar da baştan aşağı gerçek! Hayatım boyunca aşka inancımı asla yitirmedim. Kimse yitirmesin istiyorum. Bunun için de şarkıma yapay bir aşk hikayesi çekmektense her şeyin gerçek ve doğal olduğu bir klip oluşturduk. Aşk romanlarda kalmadı, hala var! Yeter ki siz de inanın ve aşktan vazgeçmeyin,'' ifadelerini kullandı. Müzisyen dostları Özgün, Aynur Aydın ve Ferman Akgül (maNga) de eğlenceli sahne anlarıyla renk kattığı klibiyle müzik dünyasındaki farklılığını bir kez daha ortaya koyan başarılı sanatçı, kurgu ve montaj başta olmak üzre klipte emeği geçen herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.