Magazin 20.11.2019 09:27

Bu konse için 3,5 ay çalıştı

Tan Taşçı'nın 15 Yıllık Kariyeri Bostancı Gösteri Merkezi Sahnesi'ndeydi. Türkiye'nin en çok konser veren, sahne performansı ile adından söz ettiren sanatçılarından Tan Taşçı, 15 yıllık kariyerine sığdırdığı 8 albüm, tekliler ve diğer sanatçılara verdiği hitlerden oluşan diskografisini sahneye taşıdı.
Bu konse için 3,5 ay çalıştı

Biletleri günler öncesinden tükenen konserinde Tan Taşçı'ya sahnede yıllardır birlikte çalıştığı Başkanlar Orkestrası eşlik etti. Tan Taşçı'nın kariyerine başladığı ilk albümünden şarkılar ile başlayan konser, üç saat sürdü. Salonu dolduran 2500 müziksever Taşçı'nın şarkılarına hep birlikte eşlik etti. Şarkıların hikayelerini de anlatan Tan Taşçı, salonu zaman zaman kahkahaya boğdu.
Söz&Müzik Tan Taşçı konsepti için şarkılarını elemekte zorluk çektiklerini söyleyen sanatçı, ekibiyle bu konser için 3,5 ay çalıştı. Şarkıların yeni düzenlemelerinin yanı sıra, tüm görsel tasarımla da yakından ilgilenen Tan Taşçı, konserinde tasarımcı Tolga Çam imzalı iki farklı kombin ile sahneye çıktı.

Ekibinden Dansöz Sürprizi

Tan Taşçı'nın geçtiğimiz gece çıktığı Bostancı Gösteri Merkezi konserinin ikinci yarısında sanatçıya ekibi bir sürpriz yaptı.Taşçı "Cumartesi" şarkısını söylerken sahneye bir anda dansöz çıktı. Modern dansçı Nebahat Şenel'in oryantal performansıdikkat çekerken, Tan Taşçı şaşkınlığını gizleyemedi. Şarkının yeni düzenlemesine dansın çok yakıştığını söyleyerek ekibine
teşekkür etti.

Tan Taşçı'dan İzleyenlerine Çiçek Tohumları ve Şiir Hediyesi

Konser sonu "Söz&Müzik: Tan Taşçı" hatırası olarak tüm salona çiçek tohumları ve yazdığı şiiri armağan eden Tan Taşçı, kuliste hayranları ile buluşarak sohbet etti.
Tan Taşçı'nın "Söz&Müzik Tan Taşçı" konser serisi İstanbul'un ardından İzmir, Ankara ve Eskişehir ile devam edecek.ARSLAN GÜVEN