Magazin 15.10.2021 04:10

"BUNDAN SONRA BEN DE VARIM!" 

Tiktok dünyasının yıldızı Ceren Yaldız, ilk projesi olan Ara Ara isimli şarkısı ve klibi ile müzik sektörüne iddialı bir şekilde giriş yapıyor. 

 

 

Sosyal Medya platformlarından TikTok'daki 8.5 Milyon takipçisiyle platformun en geniş kitleye sahip kadın fenomenlerinden Ceren Yaldız'ın Ara Ara şarkısının söz ve müziği Mert Çalışkan'a düzenlemesi ise Sezer Dinç'e ait. 

Dijital dünyanın parlayan isimlerinden Ceren Yaldız, Ara Ara projesinin klibinde renkli ve genç neslin dünyasına uygun, yaz aylarınının rengarenk ve enerji dolu anlarını hatırlatacak bir klibe imza atıyor. Klibin yönetmenliğini Kübra Ayaz üstlenirken görüntü yönetmenliğini ise Arınç Arısoy'a ait.

Ara Ara şarkısı hem global pop esintileri taşırken hem de içerik açısından gençlere hitap ederek günümüz ana akım müziğine dahil olmayı hedefliyor.

“GENÇ NESLİ TEMSİL EDEN BİRİLERİ YOK!”

Ünlü fenomen Ceren Yaldız Ara Ara projesiyle ilgili: '' Ara Ara projesininin çalışmalarına başlarken iddialı bir giriş yapmayı hedefledik. Enerji dolu ve genç nesle de uyabilecek bir şey olmalıydı. Hazır sektörde de genç nesli temsil edecek birileri de yokken ben o boşluğu doldurmak istedim. Genç neslin sinerjisini ve nabzını çok iyi biliyorum. Yaptığım özel çalışmalarda da bunu görebilirsiniz. Bundan sonra ben de varım ve arka arkaya projelerimizi sunmaya hazırlanıyoruz. Ortalığı sallamaya geliyoruz. Çok heyecanlıyım umarım herkes Ara Ara şarkımı ve klibimi beğenir.'' sözleriyle duygularını dile getirdi. 

Türkiye'nin en etkili tiktoker'larından Ceren Yaldız'ın ilk projesi Ara Ara,  ETL Music Records etiketiyle dinleyiciye 15 EKim Cuma günü sunulacak.