Magazin 25.04.2018 08:00 Güncelleme: 25.04.2018 12:46

Buray Antalya'da Çocuklarla Buluştu

Buray, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Antalya'da sahneye çıktı. Ünlü şarkıcının Antalya Çocuk ve Uçurtma Festivali kapsamında verdiği konseri 10 bin kişi izledi.
Buray Antalya'da Çocuklarla Buluştu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 3 gün süren şenliklerle kutladı. Büyükşehir Belediyesi'nin 21-23 Nisan günleri arasında organize ettiği Antalya Çocuk ve Uçurtma Festivali kapsamında Cam Piramit ve çevresi sürpriz etkinliklerle eğlencenin merkezi oldu. Müzik ve dans gösterileri, yarışmalar ve eğlenceli etkinliklerin gerçekleştiği festivalde binlerce çocuk, ellerinde uçurtmalarla gökyüzünü renklendirdi. Antalya Çocuk ve Uçurtma Festivali’nin yıldızı ise Buray oldu.

10 BİN KİŞİ BURAY’LA COŞTU

Pop müziğin son dönemdeki en başarılı yıldızlarından Buray, festival kapsamında 23 Nisan Pazartesi günü Cam Piramit’te konser verdi. Genç sanatçı, en sevilen şarkılarını bu kez çocuklar için seslendirdi. Tüm dünya çocuklarının bayramını kutlayan Buray, onlar için bir de dilekte bulundu: “Geleceğiniz bir uçurtma kadar renkli ve özgür olsun.” Festivaldeki coşkuyu zirveye taşıyan konser, gün batımına kadar devam etti. Yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde coşku bir an olsun azalmadı, alkış ve çığlıklar dinmedi.