Magazin 20.09.2021 04:48

BURAY SEVGİSİ FİŞEKHANE'YE SIĞMADI

Şarkıları ile milyonları peşinden sürükleyen genç sanatçı Buray, Fişekhane Deniz Konserleri'nde muhteşem bir sahne performansına imza attı.
BURAY SEVGİSİ FİŞEKHANE'YE SIĞMADI

Yaza aylarına damgasını Vuran ''Alaz Alaz''ın yanı sıra dillere pelesenk olan şarkılarını hayranları ile birlikte hep bir ağızdan seslendiren Buray, ''Gittiğim her yerde beni koskocaman bir vokal ordusu karşılıyor. Bir sanatçı için daha büyük bir mutluluk olabilir mi? Duygularını notalara döküyorsunuz ve o notalardan çıkan ezgileri binlerce kişi sizinle birlikte söylüyor. Bence bu dünyanın en güzel duygularından biri. Bu mutluluğu bana yaşattığınız için hepinize teşekkür ederim.'' ifadeleriyle de hayranlarına duyduğu minnet duygularını dile getirdi.

YENİ KLİP MÜJDESİ

Konserinin ikinci bölümüne sürprizlerle başlayan Buray, son albümünde yer alan ''Nasıl Unuturum'' şarkısını kliplendirdiğini ve çok yakında müzikseverlerin beğenisine sunacağını müjdeledi.

Tüm biletlerin tükenmesi nedeniyle etkinlik alanına giremeyen ve konseri dışarıdan takip eden hayranlarınıda unutmayan Buray, '' Buralara kadar geldiğiniz için sizlere de teşekkür etmek istiyorum. Eğer izniniz olursa bu şarkıyıda sizlere armağan etmek ediyorum Nerede olur bilmiyorum ama bir sonraki konserde hepinizle kucaklaşmak istiyorum.'' diyerek ''Sahiden'' şarkısını seslendirdi.