Vakıf Katılım web
Magazin 16.08.2022 04:55

BURAY SEVGİSİ YAĞMUR-ÇAMUR DİNLEMEDİ

Başarılı sanatçı Buray sevilen şarkıları ile Türkiye'yi karış karış dolaşmaya devam ediyor.
BURAY SEVGİSİ YAĞMUR-ÇAMUR DİNLEMEDİ

2022 yazını konserden konsere koşarak geçiren Buray, Kocaeli'nde çocuklar için düzenlenen bir festivalin kapanış konserinde hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir performansa imza attı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Seka Park'ta düzenlenen ve adını sevgi dolu minik kalplerden alan ''Ufak Tefek Fest''in kapanış gecesinde sahneye çıkan Buray, yağan gök gürültülü sağanak yağmura rağmen alanı tıklım tıklım dolduran hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti. Bir ara etkisini arttıran yağış dolayısıyla müzikseverlere ''isterseniz konseri biraz kısa kesebiliriz. Hiç birinizin hasta olmasını ya da benim yüzümden mağdur olmasını istemem'' diyen Buray, seyircilerden yükselen coşku dolu ''devam, devam'' sesleri ile duygu dolu anlar yaşadı.

Bu andan sonra konserin temposunu arttıran başarılı sanatçı, ''Madem öyle ben şunu söylemek istiyorum; Bu konser aradan on yıl geçse bile unutamayacağınız bir konser olacak. Metrekareye ne kadar yağış düşer bilemem ama metrekareye düşen sevgi miktarını biz belirleyeceğiz bu gece...'' sözleriyle etkinlik alanını dolduran binlerce hayranını çılgına çevirdi.

Yaklaşık bir buçuk saat boyunca tüm şarkılarına sağanak yağış altında eşlik eden hayranları için programını 20 dakika uzatan Buray, sahneden alkış ve tezahüratlar eşliğinde indi.

KONSER SONUNDA SEVGİ ÇEMBERİ İLE UĞURLANDI

Performansının bitmesinin ardından hayranı oldukları Buray'ın aracına Seka Park çıkışına kadar (yaklaşık bir kilometre boyunca) eşlik eden ve kendisini oluşturdukları sevgi çemberi ile uğurlayan müzikseverler, yol boyunca da başarılı sanatçıya tezahüratlarını sürdürdüler.