Magazin 14.12.2018 02:00 Güncelleme: 13.12.2018 23:45

Buray'lar Çoğalıyor

Buray sevgisi sınır tanımıyor. Ünlü sanatçıyı konserlerinde yalnız bırakmayan, müzik şirketine hediyeler gönderen, onu çiçeklere boğan hayranları arasında şimdi de çocuklarına 'Buray' adını koyma modası başladı!
Buray'lar Çoğalıyor

“Kehanet” albümüyle listeleri sallayan Buray, en tutkulu hayranlara sahip sanatçılar arasında başı çekiyor. Sevenleri, Buray’ı hiçbir konserinde yalnız bırakmıyor. Kimi konser ve imza günlerine erkenden gelip ünlü sanatçıyı görebilmek için saatlerce bekliyor, kimi müzik şirketine hediyeler, mektuplar ve çiçekler gönderiyor, kimi de sosyal medya üzerinden onu mesajlara boğuyor. Sosyal paylaşım sitelerinde fan sayfaları açarak bir araya gelip ‘Buray sevgilerini paylaşan’ hayranlar arasında şimdi de yeni bir moda var: Çocuklarına ‘Buray’ adını koymak.

“SENİN GİBİ TEMİZ VEGÜLERYÜZLÜ OLSUN”

Son olarak genç bir çift daha yeni doğan bebeklerine Buray adını koydu ve hastane odasına astıkları kapı süsü ile oğullarının fotoğrafını ünlü sanatçıya gönderdi. O çift, Buray’a şöyle yazdı: “Seni ve şarkılarını sevdiğimizden, senin gibi temiz, güleryüzlü insan olsun diye senin ismini verdik.” Daha önce de farklı ailelerden benzer mesajlar aldığını söyleyen Buray, mutluluğunu şu sözlerle tarif etti: “Beni takip eden, seven, sevgilerini her fırsatta gösteren, güzel kalpli, gerçekten çok özel bir kitle var. Bana hissettirdikleri güzel duygular için hepsine minnetarım. Onlara çok teşekkür ederim. Gönül verdiğim bu işi yapmaya, onların sevgisiyle daha güçlü bir şekilde devam edeceğim.”