Türkiye - Gündem 28.11.2021 07:00

BURÇLARI BU HAFTA NELER BEKLİYOR?

Haftaya Ay boşlukta başlıyoruz. O yüzden önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakalım.
BURÇLARI BU HAFTA NELER BEKLİYOR?

28 KASIM 2021 PAZAR

Haftaya Ay boşlukta başlıyoruz. O yüzden önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakalım. Çarşamba öğleden sonraya kadar ilişkiler, ortaklıklar, iş birlikteliklerimiz önemli olacak. Huzur, barış, denge ve uyum isteyeceğiz. Adalet ve güzellikler ön planda olacak. Salı günü para ve ilişkilere dikkat etmeliyiz. Cuma akşam üstüne kadar yoğun ve derin duygular hakim olacak. Maddi güvencelere önem vereceğiz. Tutku, hırs, güç isteğimiz olacak. Ama ayın alacağı zorlu açılar perşembe günü rahat vermeyecektir. Cuma gününü ruhsal ve sanatsal çalışmalar yaparak geçirebiliriz. Maddi konularda şık gelişmeler olabilir. Abartılı duygusal davranışlardan kaçınalım. Hazır ay iyice küçülmüşken yeniay öncesi güzel bir temizlik yapalım. Hafta sonuna iyimser ve neşeli bir enerjiyle giriyoruz. Özgürlüğümüze önem vereceğiz. Dışarıda, doğada vakit geçirmek bizleri mutlu edecektir.
4 Aralık Cumartesi günü yılın son Güneş tutulması Yay burcunda gerçekleşecek. Güneş tutulmaları yeniay zamanları meydana gelir. Yeniyi başlatmak için eskiyi bırakmak gerekir. Bu da insanoğluna korkunç gelir. Ama bu tutulma neşeli, güzel haberler getirecek. İnanarak başlattığımız her şey güzel olacak. Duygularımız tavan yapacak. Herkese aşk var.


Sevgili Koçlar; haftanın ilk günü öğlene kadar önemli işler yapmayın. Elinizdeki işleri tamamlayın. Çarşamba öğleden sonra ikili ilişkilere, ortaklı işlerinize ağırlık vereceksiniz. Ben-sen dengenizi iyi ayarlayın. Cuma akşamına kadar derin duygusallık, ortaklaşa paralar sizleri yoracaktır. Alacak verecek hesaplarınızla uğraşacaksınız. Hafta sonu sizlere iyi gelecek. Güneş tutulması olumlu bitiş ve başlangıçlar yaptıracak. Yabancılardan, uzaklardan sizlere mutlu ve neşeli haberler gelecek. Yurt dışı işlere, eğitimlere, medya, hukuki konularda, ticarette güzel başlangıçlar var. Aşk var hem de ilahi bir aşk var.


Sevgili Boğalar; haftanın ilk günü önemli işlerinizi öğlene kadar erteleyin. Öğleden sonra işlere, güçlere ağırlık verebilirsiniz. Sağlığınıza çarşamba öğleden sonraya kadar dikkat edin. Cuma akşamına kadar ikili ilişkilere, eşinizin sorunlarına ağırlık vereceksiniz. Hafta sonu daha rahat olacaksınız. Güneş tutulması maddi konularda, ortaklaşa paralarda güzel şeyler yaşatacak. Eşinizin geliri artacaktır. Miras, vergi, kredi gibi konularda olumlu sonuçlar alacaksınız. Bekar olanlar aşkı para işlerini hallederken bulacaklardır.


Sevgili İkizler; haftanın ilk günü öğlene kadar ev ve ailevi işlerinizle ilgileneceksiniz. Daha sonra çarşamba öğleden sonraya kadar partneriniz, çocuklarınız, eğlence, hobilerinizle, borsa gibi yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Cuma akşamına kadar yoğun bir koşuşturmaca içinde olmak sizleri duygusal anlamda yorabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Hafta sonunu iyi geçireceksiniz. Güneş tutulması karşıt burcunuzda oluyor. İlişkilerde, ortaklıklarda, evlilikte yeni başlangıçlar mutlu gelişmeler olacak. Eşinizden, partnerinizden mutlu haberler alacaksınız. Yalnız olanlara aşk geliyor. Evlilik teklifi alabilirsiniz. Ev alabilirsiniz.


Sevgili Yengeçler; haftanın ilk günü öğlene kadar önemli konuşmalarınızı erteleyin. Çarşamba öğleden sonraya kadar ev, aile, babanızla ilgili konular ön planda olacak. Cuma akşamına kadar duygusal olacaksınız. Partneriniz, çocuklar, keyifli aktiviteler ön planda olacak. Yatırımlarınızla ilgileneceksiniz. Hafta sonunu neşeli geçireceksiniz ama çalışabilirsiniz. Güneş tutulması iş yaşamınızda, sağlığınızla ilgili, günlük rutinlerinizle ilgili başlangıçlar yaptıracak. Mutlu neşeli haberler iş ve sağlıktan gelecek. Yalnız olanlarınıza aşk iş ortamından veya gündelik işleri yaparken gelecek.

Sevgili Aslanlar; haftanın ilk günü öğlene kadar önemli para işlerinizi erteleyin. Çarşamba öğleden sonraya kadar yakınlarınız, kardeşleriniz, iletişimsel konular, ticaret, medya ön planda olacak. Cuma akşamına kadar ev ve ailevi konularla, babanızla ilgileneceksiniz. Hafta sonu sizler için çok olumlu geçecek. Güneş tutulması sizlerin duygularını tavan yaptıracak. Aşk insanı olan sizlere olumlu başlangıçlar yaptıracak. Aşık olanların duyguları zirve yapacak. Bekar olanlarınız aşkı bulacak. Çocukları olanlar onlardan mutlu haberler alacaklar. Sanatla uğraşanlar, yaratıcı işler yapanlar güzel adımlar atacaklar. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz.


Sevgili Başaklar; haftanın ilk günü öğlene kadar rutin işlerinizle ilgilenin. Çarşamba öğleden sonraya kadar paranız, kazanımlarınız ön planda olacak. Cuma akşamına kadar yakınlarınız, kardeşleriniz, kısa seyahatler, eğitimler, iletişimsel konular, annenizin iş ve sağlık konularıyla ilgileneceksiniz. Hafta sonu ailesel problemler olsa da olaylara iyi tarafından bakacaksınız. Güneş tutulması aile, yuva, babanızla ilgili konularda hızlı mutlu başlangıçlar yaptıracak. Ailenizden, babanızdan mutlu haberler alabilirsiniz. Aşk, aile ve tanıdık çevrenizden gelecek.


Sevgili Teraziler; haftaya kendi isteklerinize göre başlıyorsunuz. Ama öğlene kadar enerjiniz düşük olacak. Çarşamba öğleden sonraya kadar kariyer, iş, eş, ev, aile ön planda olacak. Sağlığınızla, kişisel işlerinizle ilgileneceksiniz. Cuma akşamına kadar paranıza, değerlerinize önem vereceksiniz. Parasal krizler hırslanmanıza neden olabilir. Sakin olun. Hafta sonu neşeli sohbetler yapacaksınız. Güneş tutulması kardeşlerinizden, yakınlarınızdan mutlu haberler getirecek. Yeni kısa vadeli planlarınızı başlatacaksınız. Yeni anlaşmalar yapabilirsiniz. Sizi mutlu edecek eğitimlere başlayabilirsiniz.


Sevgili Akrepler; haftanın ilk günü önemli iş toplantılarınızı erteleyin. Enerjiniz düşük haftaya başlıyorsunuz. Çarşamba öğleden sonraya kadar sağlığınıza dikkat edin. Eşinizin iş ve sağlık konuları ön planda olacak. Cuma akşamına kadar kendi isteklerinizle ilgileneceksiniz. Bireysel işlerinizi halledebilirsiniz. Hafta sonu parasal konular ön planda olacak. Seminerler için para harcayabilirsiniz. Güneş tutulması parasal konularda hızlı mutlu başlangıçlar yaptıracak. Sizi mutlu edecek kazançlara yatırım yapabilirsiniz. Yeni kazanç yollarına adımlar atacaksınız. Elinize para geçebilir.


Sevgili Yaylar; haftanın ilk günü öğlene kadar işinizle ilgili önemli işler yapmayın. Çarşamba öğleden sonraya kadar arkadaşlarınızla, sosyal hayatınızla, annenizin maddi konularıyla ilgileneceksiniz. Cuma akşamına kadar enerjiniz düşük olacak. Dinlenmeye vakit ayırın. Hafta sonunu çok güzel geçireceksiniz. Güneş tutulması burcunuzda oluyor. Hayatınızda mutlu ve güzel olaylar başlatacaksınız. Hayattan umutlarınız artacak. Her konuda yeni kararlar alacaksınız. Duygularınız zirve yapacak. Aşka aşık olacaksınız. Yalnız Yaylara aşk geliyor.


Sevgili Oğlaklar; haftanın ilk günü sabah saatlerinde pek bir şey yapmayın. Daha sonra çarşamba öğleden sonraya kadar iş yoğunluğunuz fazla olacak. Annenizle, eşinizin ailesiyle ilgileneceksiniz. Cuma akşamına kadar arkadaşlarınız, sosyal hayatınız ön planda olacak. Hafta sonunu dinlenerek geçireceksiniz. Güneş tutulması kontrolünüzün dışında olacak. Kadersel alanınızda oluyor. Beklenmedik mutlu olaylar yaşayacaksınız. Yurt dışı işlere başlayabilirsiniz. Evliyseniz eşinizin işlerinden veya annenizin kardeş ve akrabalarından mutlu haberler gelecek. Ruhsal çalışmalar yapabilirsiniz. Yalnız olanlara aşk beklemedikleri anda gelecek.


Sevgili Kovalar; haftanın ilk günü öğlene kadar alacak verecek hesaplarına çok sorun yapmayın. Çarşamba öğleden sonraya kadar uzak yerlerden haberler alabilirsiniz. Babanızın iş ve sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Seminerlere katılabilirsiniz. Hukuki konular da ön planda olacaktır. Cuma akşam üstüne kadar iş yoğunluğunuz çok olacak. Problemler karşısında sakin kalın. Hafta sonunu arkadaşlarınızla neşe içerisinde geçireceksiniz. Güneş tutulması sosyal çevrenizden, arkadaşlarınızdan iyi haberler getirecek. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. İşten kazançlarınızı arttıracak başlangıçlar yapacaksınız. Yalnız Kovalara aşk, arkadaş çevresinden gelecek.


Sevgili Balıklar; haftanın ilk günü öğlene kadar ilişkilerde sakin kalın. Çarşamba öğleden sonraya kadar alacak verecek hesaplarınızla ilgileneceksiniz. Kredi, vergi, miras konuları ön planda olacak. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Cuma akşam üstüne kadar yabancılar, hukuki konular, eğitimler, ticaret, medya, seyahatler, inançlar ön planda olacak. Babanızın iş ve sağlığıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonunu annenizle veya eşinizin ailesiyle geçirebilirsiniz. Güneş tutulması kariyerinizde yenilikler yaptıracak. Terfi edebilirsiniz. Yeni neşeli işlere başlayabilirsiniz. Sizi neşelendirecek haberler alacaksınız. Toplumsal statünüz değişecek. Aşık olduğunuz görünecek.