Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 29.11.2022 09:00 Güncelleme: 29.11.2022 09:12

Bursa Teknik Üniversitesi 3 Öğretim Elemanı alacak

Bursa Teknik Üniversitesi 3 Öğretim Elemanı alıyor.
Bursa Teknik Üniversitesi 3 Öğretim Elemanı alacak

Bursa Teknik Üniversitesi 3 Öğretim Elemanı alıyor.

“ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre” 657 sayılı Kanunun 48 inci, 2547 sayılı Kanunun 31 ve 50/d maddeleri ile “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik”in ilgili hükümleri uyarınca Öğretim Görevlisi ile Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Başvuru işlemleri şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvuruların son başvuru tarihine kadar ilgili birime ulaşması gerekmektedir.

Yanlış birime ve/veya adrese teslim edilmesinden ve postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Son başvuru tarihinden sonra ulaşan başvuru evrakı ile faks, e-mail vb. ortamda yapılan müracaatlar kayıt altına ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvurular ilana çıkılan kadroların bulunduğu Fakülteye/Yüksekokula yapılacaktır. Kayıt altına alınan başvuru evrakı hiçbir şekilde iade edilemez. Sınav aynı tarih ve saatte yapılacağından, adaylar ilan edilen kadrolardan sadece birine başvuru yapabilir.

Ön değerlendirme ve sonuçlar www.btu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Üniversitemizin web adresinde yayınlanacak duyurular tebligat niteliğinde olup ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.