Magazin 04.11.2020 03:00

'Bütün Çılgınlar Sever Beni' Trump Sahne'de izleyiciyle buluştu

Bulgar yazar Stefan Tsanev'in en ünlü oyunlarından 'Bütün Çılgınlar Sever Beni', geçtiğimiz akşam kontrollü sosyal hayata geçiş kapsamında COVİD-19'a karşı tüm önlem ve tedbirlerini almış olarak kapılarını açan Trump Sahne'de tiyatro severlerle buluştu.
'Bütün Çılgınlar Sever Beni' Trump Sahne'de izleyiciyle buluştu

ARSLAN GÜVEN

Kontrolden çıkmış bir kıskançlığın etrafında şekillenen hikâyede, Mert Fırat ile Öznur Serçeler evli bir çifti, Çağlar Yalçınkaya ise kendini bu evliliğin içinde bulan yakın arkadaşı canlandırıyor.

Karısının kendinden başka bir erkeğe ilgi duyabileceğinden şüphelenen Yosif, arkadaşı Angel’i de işin içine katarak paranoyakça bir plan yapar. Tüm amacı karısı Maria’nın kendisine ne kadar sadık olduğunu öğrenmektir. Ancak bu plan Yosif’in hiç de ummadığı bir şekilde sonuçlanacaktır.

Yaklaşık bir buçuk saat süren oyunda, oyuncular başarılı performansları ile izleyenleri komik hikayeleri içine alarak bol alkış alan bir oyun sundu. Yüzde 100 taze hava ile iklimlendirilen 500 kişilik Trump Sahne’de seyirciler, birer sıra atlayıp üçer koltuk boş bırakarak oyunu izlediler. Girerken ateşleri ölçülen izleyiciler, sürekli dezenfekte edilen salonda oyunu maskeli olarak izledi.