Vakıf Katılım web
Magazin 20.03.2019 00:38

Büyük Alucra Buluşmasında Yüzlerce Kişi Sevcan Orhan'la Coştu

Yılın Halk Müziği Sanatçısı ödülüne layık görülen Sevcan Orhan, Bağcılar Kapalı Olimpik Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ''Büyük Alucra Buluşması''nda yüzlerce kişiye unutamayacakları bir akşam yaşattı.
Büyük Alucra Buluşmasında Yüzlerce Kişi  Sevcan Orhan'la Coştu

İstanbul'un dört bir yanından ve çevre illerden gelen Alucralıları eşsiz yorumuyla seslendirdiği şarkılarla coşturan başarılı sanatçı, performansı boyunca sahnede adım atılmadık yer bırakmadı. Klasik türkülerin yanında, modern ve hareketli şarkılarla oluşturduğu repertuarını, muhteşem ışık şovu ve dans gösterileri ile süsledi. Şarkıları ile olduğu kadar duru güzelliğiyle de dikkat çekmeyi başaran Orhan, tercih ettiği sade ve yarı değerli taşlarla detaylandırılmış siyah elbisesiyle göz kamaştırdı.

 ''Çanakkale’de bu vatan uğruna canını vermiş tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Erzincanlıyım ancak, doğusundan batısına Anadolu’nun her yeri ayrı bir renk, ayrı bir kültür, ayrı bir güzellikte… '' sözleriyle salonu dolduran coşkulu kalabalığa seslenen Sevcan Orhan, ''. Değerlerimize daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Türkülerin birleştirici ve iyileştirici gücü çok kuvvetli, bugün burada beni misafir etmeniz, Türkülerimize eşlik etmeniz son derece değerli. Hepinize yürekten teşekkür ederim.'' diyerek etkinlik alanında büyük bir alkış tufanı kopardı. Duygusal anların yaşandığı etkinlik alanında etkileyici yorumu ile yüzlerce kişinin gözlerini doldurdu.

 DOWN SENDROMLU HAYRANI İLE SAHNEDE  

Konserinin sonlarına doğru hareketli türkülerle ritmi arttıran Sevcan Orhan, kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hiç kimseyi geri çevirmedi. Down sendromlu bir hayranını sahnesinde ağırlayan başarılı sanatçı, genç hayranı ile sohbet ederek programını alkışlar eşliğinde sonlandırdı.