Magazin 14.11.2018 02:00 Güncelleme: 14.11.2018 09:07

BVS'de Müzik Şöleni

Eğlence sektörünün öncü adreslerinden BVS Grup, 16-17 Kasım'da Günay Restaurant, Sahne İstanbul ve Nossa Costa'da ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturuyor.  
BVS'de Müzik Şöleni

DEV İSİMLER GÜNAY'DA SAHNE ALIYOR

İstanbul'un en prestijli eğlence mekanlarından Günay Restaurant, 16-17 Kasım tarihlerinde ünlü isimlerin sahneleriyle eğlence fırtınası estirecek. Sevilen isimler en güzel şarkılarını seslendirerek dolu dolu bir hafta sonuna imza atacak. 16 Kasım Cuma akşamı Muazzez Abacı ve Serkan Kaya sevenleriyle buluşacak. 17 Kasım Cumartesi akşamı ise Seda Sayan bu yıl ilk kez Günay’da sahne alarak keyifli bir hafta sonu yaşatacak. 

 SAHNE İSTANBUL’A YILDIZ YAĞACAK

Eğlence hayatının ritmini tutan Sahne İstanbul, 16-17 Kasım tarihlerinde sevilen isimleri ağırlayacak. 16 Kasım Cuma akşamı Gökhan Tepe’nin sahne alacağı mekanda, 17 Kasım Cumartesi akşamı da sevilen sanatçı Alişan, bu yıl ilk kez Sahne İstanbul’da sevenlerinin karşısına çıkacak.

NOSSA COSTA’DA HAFTA SONU KEYFİ

Ataköy’ün gözde eğlence mekanlarından Nossa Costa, 16-17 Kasım’da sevilen isimlere sahne oluyor. 16 Kasım Cuma akşamı Ferhat Göçer sevilen şarkılarıyla gönülleri fethedecek. 17 Kasım Cumartesi akşamı da arabesk müziğin güçlü isimlerinden Cengiz Kurtoğlu Nossa Costa’da kulakların pasını silecek.