Magazin 17.05.2019 00:30

"ÇAĞLA X PELİN" TANITIM DAVETİNDE ÜNLÜ İSİMLER BİR ARAYA GELDİ!

Çağla Şıkel ve Pelin ÖZfırıncı'nın tasarladığı "ÇAĞLA X PELİN" Yaz Koleksiyonu tanıtım daveti önceki gün yapıldı.

Ayakkabı tutkusu çocukluk yıllarına dayanan Çağla Şıkel ile Pelin’in ayakkabıları tasarımcısı Pelin Özfırıncı tarafından tasarlanan ve 26 parçalık sandalet ve yazlık botlardan oluşan "ÇAĞLA X PELİN" Yaz Koleksiyonu büyük beğeni topladı.

Bebek Lokal’de gerçekleşen ÇAĞLA X PELİN" Yaz Koleksiyonu davetine Özge Ulusoy, Alişan, Buse Varol, Yonca Evcimik, Emel Yıldırım ve bir çok ünlü isim katıldı.

ÇAĞLA X PELİN" Yaz Koleksiyonu hakkında bilgi veren Çağla Şıkel “  Bu işbirliğini yapmasaydık benim hayalim olarak kalacaktı ama karar verdim ayakkabıcı olacağım ve bu yolda Pelin ÖZfırıncı gibi ilerleyeceğim. Bizim yaptığımız ayakkabılar benimde daha önce giydiğim çok para verdiğim büyük markaların modellerin benzeri versiyonları. Bu devirde ben bile gidip ayakkabıya o kadar para vermiyorum” dedi.  Pelin Özfırıncı ise Çağla Şıkel’in tüm detaylarla yakından ilgilendiğini ve en iyisi olması için büyük uğraş verdiğini belirtti.

Çağla Şıkel'in, 2009 yılından bu yana ayakkabı konusunda büyük bir başarı yakalayan "Pelin'in Ayakkabıları"nın tasarımcısı Pelin Özfırıncı ile gerçekleştirdiği koleksiyonu davete katılan ünlü isimlerin beğenisi kazandı.