Magazin 17.06.2019 00:30

Çalışkan Ece!

Ece Seçkin; hem şarkılarıyla hem de şehir şehir gezdiği yoğun konser maratonunda karşılaştığı büyük ilgiyle müzik sektöründe zirvedeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.
Çalışkan Ece!

Ece Seçkin; hem şarkılarıyla hem de şehir şehir gezdiği yoğun konser maratonunda karşılaştığı büyük ilgiyle müzik sektöründe zirvedeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Ardı ardına çıkardığı projelerle zirvedekini yerini her geçen gün daha da sağlamlaştıran Ece Seçkin; 2019 yazına hazırlıklarını yaptığı yeni albümünün habercisi olarak ''Geçmiş Zaman'' ile imzasını atacak.

Ece Seçkin’in yepyeni şarkısı “Geçmiş Zaman” ın sözleri Ayşen Şimşekyay, müziği Kemal Şimşekyay imzası taşırken düzenlemesi ise aynı zamanda gizli kahramanım dediği prodüktörü Ozan Doğulu'ya ait.
Yeni projesi için stilini baştan sona değiştirerek yenilenen Ece Seçkin; klibindeki duruşuyla bu projeye titizlikle hazırlandığını ve müzikal gelişimi için ciddi bir yol aldığını da ispatladı.

ALBÜMÜN HABERCiSi YENi TEKLİ GEÇMİŞ ZAMAN!

Albüm yapmanın oldukça zor olduğu bu dönemlerde çok yakında yayınlayacağı albümün habercisi olan ve yeni albümünün içinde yer alan ''Geçmiş Zaman'' şarkısı ile birlikte Ece Seçkin; müzikal kariyerindeki büyük ve güçlü değişiminin sinyallerini de verdi.

“Geçmiş Zaman” şarkısının sözleriyle paralel olan klibin hikayesinde, aşk acısı çeken birinin intikamını alan Ece Seçkin'in alışılagelmiş hallerinin dışındaki merak uyandıran duruşunu ise izleyiciye başarılı yönetmen Murat Joker’in muhteşem vizyonu yansıttı.

Dijital müzik platformlarındaki yüksek dinlenme oranlarıyla da dikkat çeken Ece Seçkin'in “Geçmiş Zaman” isimli yeni şarkısı ile DGL & DMC etiketiyle tüm müzik platformlarında yerini aldı.