Spor 17.03.2019 20:45

"Çalışmamızın Hakkını Aldık"

İFFL 2019 sezonunun şampiyonu İTÜ Hornets'ta Başantrenör Erkin Palaz ve takım kaptanlarından Ayşe Erol Palaz, final etabını değerlendirdi.

Bertan ERMAN

Çok keyifli bir turnuvayı geride bıraktıklarını söyleyen Hornets Başantrenörü Erkin Palaz, “5’e 5 bu sene Türkiye’de ilk defa oynandı. Bu, turnuvanın üçüncü günü. Birinci ve ikinci etabı geçtikten sonra sırf biz değil, bütün takımlar gerçekten inanılmaz gelişme gösterdiler. Bunu Türkiye’de bu kadar hızlı geliştiğini görmek çok güzel bir şey. Böyle devam edeceğini umuyorum.” açıklamalarında bulundu.

Erkin Palaz, takımı hakkındaki değerlendirmelerde ise, “Bütün oyuncularımıza ve coachlarımıza tebrik ediyorum. Gerçekten inandılar. Uğraştılar. İdman yaptık, çalıştık, hazırlandık, meyvesini aldık. Şampiyonluk aslında bir hedef değil, yapılan şeylerin sonucu.” ifadelerini kullandı.

Palaz, son olarak, “Arkadaşlarımızla bunu konuşuyorduk; bugün 8 maç oynandı. 8 maçın 8’i de kafa kafaya geçti. Her türlü skor çıkabilirdi. Gülen taraf biz olduk. Çok mutluyuz tabii ki de. Şimdi biraz eğlenme, dinlenme zamanı. Diğer bütün takımları ve coachları tebrik ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Özellikle final maçındaki hücum performansı ile turnuvaya damgasını vuran Hornets oyun kurucusu ve takım kaptanlarından Ayşe Erol Palaz da, çok keyifli bir turnuva olduğunu belirtirken, “Bütün maçlar çok zorluydu. Bütün takımlar gayet iyi mücadele ettiler. Biz çok keyif aldık ilk maçımızdan itibaren. İlk maçımızda arayı açamadık. Bizi ciddi zorladılar. Ondan sonraki maçta, biraz daha kendimize geldik diyebilirim. Final maçı da, finale yakışır, keyifli bir mücadele oldu. İki takım da çok iyi mücadele etti diye düşünüyorum. Ama bu sefer biz galip geldik. Çalışmamızın hakkını aldık. Çok mutluyum.” şeklinde konuştu.