Magazin 18.05.2019 00:30

Canlı yayında hayranlarından sürpriz !

Son albümü Ruhum Bela'yı kısa bir süre önce yayınlayan Türk alternatif rock müziğin temsilcilerinden Can Bonomo, doğum günü olan 16 Mayıs akşamı uzun süredir ara verdiği online konserlerine tekrar başladı.
Canlı yayında hayranlarından sürpriz !

İlk online konserini 2011 senesinde gerceklestiren ve Türkiye’de yeni bir akım başlatan başarılı sanatçı, en son 2015 senesinde gerçekleştirdiği “Ev Oturması” online konser serisine doğum gününde bir yenisini daha ekledi.

Can Bonomo, YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan konserde Ruhum Bela albumunden şarkılarının yanı sıra eski albumlerinden de şarkılar seslendirdi.

“Ev Oturması” konseptine tekrar başlayarak takipcilerini sevindiren Can Bonomo’ya sosyal medya hesaplarından yorumlar yağdı.

Canlı yayında sürpriz !

Canlı yayın esnasında 4 takipcisi sanatçıya sürpriz yaparak, doğum günü pastası ve hediye getirdi. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Anadolu’da Bir Kızım Var, Öğretmen Olacak fonuna sanatçı adına yardımda bulunan Can Bonomo takipçileri, iki kız çocuğunun bir yıllık eğitim masraflarını üstlendi.

Anlamlı hediye karşısında duygulanan Can Bonomo, hayranlarına sarılarak hatıra fotoğrafı çektirdi.