Magazin 01.02.2018 08:30

CEBİMDEKİ YABANCI SİNEMALARDA

Yönetmenliğini Serra Yılmaz'ın yaptığı, başrollerini Belçim Bilgin Erdoğan, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız'ın paylaştığı 'Cebimdeki Yabancı' filminin galası önceki akşam Etiler Hillside Deniz Private Cinecity'de gerçekleştirildi. BKM, Frigo Film ve İmaj ortak yapımcılığında gerçekleşen galaya ünlü isimler akın etti.
CEBİMDEKİ YABANCI SİNEMALARDA

Serra Yılmaz’ın ilk kez yönetmen koltuğunda oturduğu, dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek’in ise yapımcıları arasında yer aldığı filmin özel gösterimine Zerrin Tekindor, Tuba Büyüküstün, Songül Öden, Özge Özpirinçci, Selin Şekerci, Sarp Akkaya, Müge Boz, Ayça Erturan, Burak Yamantürk, Aksel Bonfil, Mert Öner, Meltem Yılmazkaya, Rüştü Onur Atilla gibi birçok önemli isim katıldı. Filmin gösteriminden önce kırmızı halıda basının karşısına çıkan filmin yönetmeni Serra Yılmaz, yapımcılarından Ferzan Özpetek ve yıldız oyuncuları Belçim Bilgin, Buğra Gülsoy, Çağlar Çorumlu, Leyla Lydia Tuğutlu, Serkan Altunorak, Şebnem Bozoklu ve Şükrü Özyıldız, “Bu oyunu gerçek hayatta oynar mısınız?” sorusuna verdikleri esprili cevapla medya mensuplarını kahkahalara boğdu. Çekimlerde “Acaba bu oyunu oynasak mı?” sorusunun sadece bir kere sorulup unutulduğunu dile getiren oyuncular, herkese bu oyundan uzak durmasını önerdi.


Kameraların karşısına geçen oyuncular filmle ilgili duygularını basın mensuplarıyla paylaştı. Filmin yönetmeni Serra Yılmaz, “İlk filmim olduğu için çok heyecanlıyım. Ekibim muhteşem. Neticeyi siz görüp karar vereceksiniz. Beğeneceğinizi umuyorum” diye konutu.

Filmin yapımcıları arasında yer alan ünlü yönetmen Ferzan Özpetek, “Bu filmin haklarını ilk çıktığı gün aldım. Zümrüt Hanım, Necati Bey’le paylaştım. Onlar çok beğendiler. Benden sonra tüm dünya aldı. O yüzden kendimi çok kurnaz, başarılı hissediyorum. 30-40 kere izledim. Hala da izleyebilirim” dedi. Whatsapp üzerinden ‘Telefon Perileri’ isimli bir sohbet grubu kurduklarını açıklayan Özpetek, “Bu yıllarca sürecek. Her gün mesajlaşıyoruz. Yaşadığımızı anlıyoruz. Sağlığımızı kontrol ediyoruz. Nabız ölçüyoruz” diyerek herkesi kahkahaya boğdu.

Belçim Bilgin Eerdoğan, “Bütün ekip olarak ilk kez izleyeceğiz. En başından beri Ferzan ve Serra’nın kurduğu dünyanın bir parçası olmaktan mutluluk duyduk. Birbirimizi çok sevdik ve şimdi de izlemenin heyecanını yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Buğra Gülsoy, “Güzel ve keyifli bir çalışma oldu. Çıkan şeyin çok iyi olacağını düşünüyoruz. Serra’ya ve Ferzan’a bizim yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum” dedi.

Şebnem Bozoklu ise “Kimseye tavsiye etmiyoruz. Çok tehlikeli sonuçlar doğurabilir” diyerek esprili bir şekilde uyarılarda bulundu.

Sorular kızdırdı

Tuba Büyüküstün, film gösterimine sevgilisi Umut Evirgen ile birlikte katıldı. Objektiflere poz vermek istemeyen ikili, birbirlerine mesafeli durdu. Büyüküstün’e evlilikten, kıskançlık haberlerine kadar bir çok soru yöneltildi. Ünlü oyuncu, “Bu konulara açıklık getirir misiniz?” sorusuna “Getirmek isteseydim getirirdim. Haberleri siz yapıyor, siz soruyorsunuz. Sizin uydurduğunuz demiyim de yaptığınız haberlerin tekrar doğru olup olmadığını bana sormanız bana tuhaf geliyor” şeklinde cevap verdikten sonra röportajı bitirdi.

Konukların kahkahalara boğuldukları kadar gerilim yüklü bir oyuna da eşlik ettikleri ‘Cebimdeki Yabancı’, Mithat Can Özer’in bestelediği müzikler ve Sezen Aksu’nun filme özel hazırladığı ‘İhtimal Ki’ şarkısıyla da büyük beğeni topladı. Filmin keyifli geçen özel gösterimi sonrasındaki after party’de konuklar “Birlikte Güzel” söylemiyle ‘Cebimdeki Yabancı’yı kutladılar.

Hayatlarımızın kara kutusuna dönüşen ve asıl maskelerimiz olan cep telefonlarımızdaki gerçeklerin ortaya döküldüğü ‘Cebimdeki Yabancı’ filmi, 2 Şubat’ta sinemaseverlerle buluşacak.