Vakıf Katılım web
Magazin 17.01.2019 01:00 Güncelleme: 16.01.2019 23:11

Çevreci Gençlere Seda Üren Desteği

Başarılı sanatçı Seda Üren özel bir okulun Çamlıca Şubesi tarafından altıncısı düzenlenen ''Çevre'' temalı defile kapsamında juri koltuğuna oturdu.
Çevreci Gençlere Seda Üren Desteği

Dört, beş ve altıncı sınıf öğrencilerinin ''Çevre Bilinci Doğamızda Var'' mottosuyla hazırladıkları çok özel defilede, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Yüksel Aydın, okulun Almanca Öğretmeni Tuğçe Şahin ve Matematik Öğretmeni Ceren Örki ile birlikte jüri koltuğuna oturan Seda Üren, çevre duyarlılıklarını sergileyen minik öğrencilere destek oldu. Okulun Çamlıca Kampüsünde gerçekleştirilen etkinlikte mini bir konserde veren Üren, öğrenci ve velilerin gönüllerini fethetmeyi başardı.

Etkinlik sonrasında kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen kimseyi geri çevirmeyen Seda Üren, ayak üstü basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Çevreye ve doğaya duyarlı çocuklar yetiştirmenin temel ödevlerimizden bir olduğunun altını çizen Üren, ''Çocuklarımıza bırakacağımız en değerli hazine, temiz bir çevre. Bu yüzden kendi çocuklarımı da bu bilinçle yetiştiriyorum. Bugün burada mini bir yarışma yaparak çocukların farkındalığına katkıda bulunduk. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki; biz yetişkinlerde onlar kadar bilinçli ve duyarlı olsak dünyanın çevre kirliliği probleminin çözümünde dev bir adım atmış oluruz.'' ifadeleriyle düşüncelerini dile getirdi.