Vakıf Katılım web
Bülten 26.07.2020 21:23 Güncelleme: 26.07.2020 21:29

Çeyiz için Her şey! Elart.com Online Çeyiz Alışverişi Sitesi

2001 yılında yola çıkan Elart; kısa bir sürede alanında öncü markalardan biri olmayı başarmıştır.
Çeyiz için Her şey! Elart.com Online Çeyiz Alışverişi Sitesi

2001 yılında yola çıkan Elart; kısa bir sürede alanında öncü markalardan biri olmayı başarmıştır. Yılların verdiği tecrübe ile çeyiz ürünlerinin yanında; ev tekstili bakımından da önde gelen firmalar arasına girmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız; ilk gün ki heyecan ile yoluna devam etmekte ve her geçen gün daha da iyi olmayı kendine misyon edinmektedir. 40'a yakın ülkeye ürün ihraç eden Elart; 500'e yakın bayisi ile yurt içinde hizmet vermektedir. Bayi bazında hizmet vermenin dışında; elart.com ile müşterilerine hizmet veren firmamız, online ev tekstili sektörünün de öncüsü konumundadır. Tüm ürün gruplarının yer aldığı sitemizde, tüm güvenlik önlemleri ile kişisel bilgileriniz güvence altına alınmaktadır. Son teknoloji güvenlik önlemlerinin alındığı sitemiz üzerinden alışverişlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Bunun yanında evden çıkmadan ve oturduğunuz yerden, beğendiğiniz ürünler kapınıza kadar gelmektedir. Düğün alışverişlerinizi, uzun günler ayırmadan, tam zevkinize göre sitemizden yapabilirsiniz. Memnun kalmadığınız veya hatalı çıkan ürünleri 14 gün içerisinde iade edebilir ya da incelemeye gönderebilirsiniz.

Çeyiz Denince Akla gelen Firma

Yurtiçi ve yurtdışı bayileri ile hizmet vermekte olan Elart; aynı zamanda elart.com ile müşterilerine hizmet vermektedir. Marka olmanın bilinci ile hareket eden firmamız, online alışveriş sitesi ile kurumsal kimlik olmanın gereğini yerine getirmektedir. Çeyiz alışverişi denildiğinde akla gelen firmamız, tekstil sektörünü kendine misyon edinmiş durumdadır. Ülkemizde evlenme çağında olan veya evlenme aşamasında olan tüm insanlarımızın Çeyiz alışverişi adresi olarak gördükleri firmamız ve web sitemiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Ev tekstili üzerine akla gelebilecek her türlü ürüne sahip web sitemiz, uygun fiyatı ve kalitesiyle dikkat çekmektedir. Yatak odasından, mutfak grubuna, nişandan, düğün alışverişine her türlü ihtiyaca cevap vermekteyiz.

Son trend renkler ile ev tekstilinin yanı sıra mutfak grubunda da müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamakta ve evlere renk katmaktayız. Her dönem gelişmekte olan firmamız, modayı belirlemekte ve modern trendler ile tüm müşterilerinin dikkatini çekmektedir. Çeyiz setleri ile tüm gönülleri fetheden markamız, düğün alışverişlerinin vazgeçilmez adresi olmaya devam etmektedir. Canlı ve pastel renklerin hakim olduğu çeyiz setlerinin yanı sıra nevresim setleri, mutfak grubu ile ev modasını belirlemektedir. Sitemiz üzerinde görsellerde göründüğü gibi elinize ulaşan ürünlerimiz, kalite standartları gereğini yerine getirmektedir. Güven içinde alışveriş yapmanızı sağlayan sitemizde; hasarlı, eksik ürün vb. durumlarda müşteri memnuniyeti kapsamında, iade ve incemele süreçleri işlemektedir. Memnun kalınmayan ürünler için, 14 gün süresi işletilmekte ve ürün iadesi sağlanmaktadır. Bu işlemi yine evinize kadar gelen kargo hizmeti ile rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Ev Tekstili Online Mağazası Elart.com

Çeyiz alışverişi denince akla gelen firmamız, geniş renk yelpazesi ile gönüllere girmektedir. Elart.com ile her geçen gün büyüyen firmamız, ev teksitilinin güvenilir adreslerinin başında gelmektedir. 500'e yakın bayimiz; çeyiz konusunda tecrübeli personeller ile alanında uzman olan firmamız, lider konumdadır. Çeyiz setleri ile gönülleri fetheden firmamız, yatak odası ve mutfak grubunun yanında banyo ve havlu takımları konusunda da modayı belirleyen öncü konumundadır. Çeyiz alışverişi listelerinin ilk sırasında gelen battaniye, pike ve nevresim takımları ile evlerin vazgeçilmez yüzü yine Elart olmuştur. Tüm bunların yanında firmamızın en büyük tercih edilme sebebi ise; online alışveriş ile oturduğunuz yerden ihtiyaçlarınızı karşılıyor olmanızdır. Elart.com ile evinizden kalkmadan rahatlıkla alışverişlerinizi yapabilirsiniz. Tüm bunları en üst güvenlik önlemlerinin alındığı sitemiz üzerinden rahatça yapabilirsiniz.