Magazin 16.11.2019 00:30

CHİN CHİN'DE ARABESK GECESİ

Güzel şarkıcı Cevher önceki gece Ulus'taki Chin Chin'de sahne aldı.
CHİN CHİN'DE ARABESK GECESİ

Cevher arabesk konseptli gecede hayranlarını "Hatıran Yeter" isimli şarkıyla selamladı. Pullarla kaplı askılı straplez elbisesiyle çıktığı sahnede gece boyunca muhteşem bir performans sergileyen Cevher hayranlarından tam not aldı. Puslu sesiyle kulakların pasını silen Cevher şarkı aralarında hayranlarıyla da sohber etti. Başarılı şarkıcı "Zaten müziğe aşık bir insanım o ayrı. Ama müzik beni sevdiklerimle buluşturduğunda işime olan aşkım daha da büyüyor. Yoksa ben sizinle nasıl bir araya geleyim. Benim çocukluk aşkım Bahar Öztan burada. Ayaklarınıza sağlık. O kadar gururlu, o kadar mutluyum ki işime bir kez daha aşık oldum. Müzik sayesinde buluştuk. Hoşgeldiniz, şeref verdiniz." diyerek şarkılarını çocukluk aşkına armağan etti.

Performansına hız kesmeden devam eden Cevher daha sonrasında hayranlarına "Şarkıcı olmasam iç mimar olurdum, bu dünyada her türlü ekmek yerdim. Evimi düzenlemeyi çok seviyorum. Bu arada kuliste oturduğum koltuğu çok beğendim. Yeni evimde boş bir köşe var tam oraya uygun koltuk." sözlerini esprili bir şekilde dile getiren ünlü şarkıcıya mekanın patronları Aslı-Bora Pehlivanlar çifti koltuğu hediye etti.

Yaklaşık olarak iki saat sahnede kalan Cevher "Bir Bilebilsen" şarkısıyla alkışlar ve tezehüratlar eşliğinde sahnesini noktaladı.