Güncel - Yaşam Kaynak: (İHA) 02.01.2018 17:28 Güncelleme: 02.01.2018 17:35

Kıvanç Tatlıtuğ: "Ciddi meblağda mağduriyetim var"

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini dolandırdığını öne sürdüğü muhasebecisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ifade verdi.
Kıvanç Tatlıtuğ:
Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, kendisini dolandırdığını öne sürdüğü muhasebecisi hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade verdi. Tatlıtuğ ifade verirken hayranları fotoğraf çektirmek için savcılık kapısında kuyruk oluşturdu.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, vergilerini ödemesi için verdiği 3,5 Milyon TL parayı alarak kayıplara karıştığını iddia ettiği muhasebecisi Erdal D.’yi şikayet ettiği soruşturmada ifade verdi. “Şikayetçi” sıfatıyla ifadesi alınan Tatlıtuğ için, savcılık kapısında fotoğraf kuyruğu oluştu. Tatlıtuğ, ifade verdikten sonra kapıda bekleyen hayranlarını kırmayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Basın mensuplarının yeni yılını kutlayan Tatlıtuğ kısa bir açıklama yaparak, “Benim bir mağduriyetim vardı. Mali müşavirim tarafından mağdur oldum. Hem ben mağdur oldum, hem de devletim zor durumda kaldı. Kendisinden şikayetçi oldum. Gerekli açıklamaları yaptık. Mağduriyetimizin giderilmesi ve önümüze güzel bakabilmemiz için gerekli şeyleri yaptık. Kendisine (muhasebeci) şu an ulaşılamıyor ama tüm gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu herkesin başına gelebilecek bir şey. Maalesef insan güveniyor. Güveninin karşısında bir takım sorunlarla karşılaşabiliyor. Şu zamana kadar birçok insanın başına gelmiştir. Detayları zamanı geldiğinde açıklayacağım. Rakam konuşmayalım. Ciddi bir meblağ mağduriyetim var. İncelemeye tabi tutulduğum zaman farkına vardık bir takım ciddi sıkıntılar olduğunu. Gerekli tüm dosyalarımızı ve evraklarımızı toparlayıp sayın savcımıza şikayetçi olarak geldik. Şimdi gidiyoruz” dedi.

Tatlıtuğ, birkaç hayranıyla daha fotoğraf çektirdikten sonra adliyeden ayrıldı.