Beyaz Perde 26.04.2019 16:25

CİNAYET SÜSÜ'NDEN KAHKAHA DOLU TEASER!

Ölümlü Dünya'nın yaratıcı ekibinden yepyeni bir polisiye komedi filmi olan "Cinayet Süsü'nün yayınlanan teaser fragmanı izleyenleri kahkahaya boğdu.
CİNAYET SÜSÜ'NDEN KAHKAHA DOLU TEASER!

Yapımcılığını TAFF Pictures’ın üstlendiği, Uğur Yücel, Binnur Kaya, Cengiz Bozkurt, Feyyaz Yiğit, Mert Denizmen ve Mehmet Özgür’ün rol aldığı komedi filmi ‘Cinayet Süsü’ 16 Ağustos'ta vizyona giriyor.

‘Ölümlü Dünya’nın yaratıcı ekibi Ali Atay, Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit'in senaryosunu yazdığı, yönetmen koltuğunda Ali Atay'ın oturduğu ‘Cinayet Süsü’, tarihin en gizemli seri katil vakasını olabilecek en yanlış yöntemlerle çözmeye çalışan Cinayet Büro ekibinin kahkaha dolu maceralarını anlatıyor.

BÖYLE CİNAYET BÜRO EKİBİ GÖRÜLMEDİ!

Çekimleri geçtiğimiz aylarda İstanbul'da tamamlanan film usta oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük merak uyandırıyor.

Cinayet Süsü'nde, Cinayet Büro ekibinin, soru işaretleriyle dolu seri cinayet vakasını, kendilerine has yöntemlerle çözmeye çalışmaları seyirciyi kahkahaya boğacak. Filmde usta oyuncu Uğur Yücel Başkomiser Emin karakteriyle beyaz perdeye dönüyor. Başkomiser Emin'in ekip arkadaşları olan Asuman'a Binnur Kaya, Komiser Salih'e Cengiz Bozkurt, Alaattin'e Mert Denizmen ve suç uzmanı Dizdar Koşu karakterini ise sevilen oyuncu Feyyaz Yiğit hayat veriyor.