Vakıf Katılım web
Magazin 21.08.2018 02:00

Cityfest'in Son Bombaları Duman Ve Kenan Doğulu

Kerki ve Solfej'in düzenlediği Cityfest for Rally Turkey için geri sayım başladı. 13- 14- 15- 16 Eylül'de Marmaris'te gerçekleşecek olan festivalde sahneye çıkacak isimler ise Sıla, Mabel Matiz, Teoman, Kenan Doğulu ve Duman. 
Cityfest'in Son Bombaları Duman Ve Kenan Doğulu

2018 Dünya Ralli Şampiyonası’nın 10. Ayağı Rally Turkey startını Cityfest ile 13 Eylül’de Marmaris’te verecek. 13-14-15-16 Eylül’de Marmaris’te gerçekleşecek olan Cityfest For Rally Turkey’de, dünya ralli şampiyonası, sınırsız müzik, su sporları, deniz, kumsal ve kamp bir arada olacak.İzleyicilerine denizin içinden konser izleme olanağı sağlayacak olan Cityfest,Marmaris’in eşsiz doğası ile herkesi Kumlubük Maris Beach’e davet ediyor.

Dört gün sürecek olan festivalin açılışını 13 Eylül’de Sıla ve Mabel Matiz yapacak. Türkiye’nin en sevilen gruplarından Duman ise 14 Eylül’de sahneye çıkacak. Festivalin üçüncü gününde Teoman, son günü 16 Eylül’de ise Kenan Doğulu sevenleriyle buluşacak.

Biletleri biletix üzerinden satışa sunulan Cityfest for Rally Turkey’de, aşağıdaki noktalardan servisle ulaşım olanağı sağlanacak. Rally izleyicileri Festival alanına Festival izleyicileride Rally alanlarına Marmaris içmeler’den kalkacak tekneler ile ulaşım sağlayabilecekler.