Vakıf Katılım web
Magazin 11.05.2021 04:15

"Çocukluktan gelen bir tutku"

Galatasaray'da Başkan Adayı Burak Elmas'ın yönetim kurulunda yer alan TT Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tarhan Telli, yaptığı açıklamada Galatasaray "Çocukluğumdan gelen bir tutku...
"Çocukluktan gelen bir tutku"

 Galatasarayımızı layık olduğu üstün başarılara taşımak için durmadan çalışacağız" dedi.Tarhan Telli konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Çocukluktan gelen bir tutku...

Galatasaray Adası'nda yüzmeye başlamam ve sonrasında kürek çekmeye devam etmemle gelişen bir tutku... Dedem İzzet Kandemir'in(4176), annem Neslihan Telli'nin (5542), teyzem Nilgün Tahmazoğlu'nun (4984) Divan Üyeliği ve tabiki babam İrfan Telli'nin (5897) Divan Üyeliği en büyük ilham kaynağıdır, Galatasaraylı olmam... Sayın Başkan Adayımız Burak Elmas ve ekibine katkıda bulunmak için hazırım. Yenilikçi, vizyoner ve farklı bakış açılarımız ile çalışıp Galatasaray'ımızı layık olduğu üstün başarılara taşımak için durmadan çalışacağız."

Tarhan Telli kimdir?

Şişli Terakki Vakfı ve Boğaziçi Lisesi, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakultesi (Vısual Art And Design)...

Denver Colorado OEM eğitimi

Chrysler Dodge USA Otomotiv üretim hattı kurulumunda kazandığı deneyimle Türkiye’nin ilk motorsiklet markası olan TT Motor A.Ş.’yi kurarak üretime başlamıştır.

Tıbbi ekipman ve sağlık ürünleri (PPE) pazar lideri TT Medikal A.Ş.’nin ve teknoloji şirketi TT Savunma Sanayii A.Ş.’nin kurucusudur.

TT Capital Partners UAE, Birleşik Arap Emirlikleri Yatırım Fonları Şirketi’nin CEO’sudur. 25 yılı aşkın yatırımcı ve yöneticilik tecrübesine sahiptir. Profesyonel su, kar kayağı ve
lisanslı lick boxing sporcusudur...