Vakıf Katılım web
Magazin 27.05.2019 00:32

Çok üzüldük

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze eşi Kıvılcım Ural ve kızları İlayda ile birlikte önceki akşam Şişhane'deki Big Chefs adlı mekandaydı.
Çok üzüldük

Ailece yemek yiyen çiftten Kaan Tangöze çıkışta esli eşi Seçkin Piriler ile geçtiğimiz günlerde kendisini darp ettiği ve mahkemenin kendisine uzaklaştırma kararı vermesiyle ilgili sorulan soruları cevapsız bıraktı. Eşi Kaan Tangöze’nin ardından mekanı terkeden Kıvılcım Ural eşi Kaan Tangöze’nin iki çocuğunun annesi Seçkin Piriler ile yaşadığı kavga hakkında, “Üzücü üzücü tabii çok üzücü üzüldük iki kişinin arasında yaşanan bir konu konuşmak doğru olmaz. Yargıya intikal ettiği için konuşmakta doğru olmaz ben konuşurken doğru olmaz” dedi.

‘Kaan çocuklarını göremiyor’

Kaan Tangöze’nin Seçkin Piriler’den olan oğulları Hakan ve Volkan’ı eski gibi göremediğini söyleyen Kıvılcım Ural, “Doğru eskisi gibi göremiyor. Ama bu dönemde önemli olan çocukların sağlığı inşallah çocuklar iyi bir şekilde kendi istedikleri gibi babalarını görmeye devam eder herkes mutlu olur. Çocuklar ayrdır, anne babanın yaşadıkları ayrıdır önemli olan onların sağlığı ve mutluluğu” dedikten sonra eşiyle birlikte evinin yolunu tuttu.