Magazin 25.01.2018 13:05

​ÇOLPAN İLHAN ADINA DÜZENLENECEK İLK ÖDÜL TÖRENİ İÇİN ELEMELER BAŞLADI

Kerem Alışık, "Akademimizden mezun ettiğimiz, şimdi oyunculuk mesleğini başarıyla yapan mezunlarımız, mezun olmak dolayısıyla oyuncu olmak için ter döken yetenekli gençlerimize, Kurucumuz ÇOLPAN İlhan'ın ödülünü verecek. Bizim için çok gurur verici, mutlulukla karşılıyorum.''
​ÇOLPAN İLHAN ADINA DÜZENLENECEK İLK ÖDÜL TÖRENİ İÇİN ELEMELER BAŞLADI

İstanbul ve Ankara’da seyirci karşısına yaklaşık yüz elli mezuniyet oyunu ile çıkan SAKM Akademi mezunu oyuncuları bu yıl ilk’i düzenlenecek olan “Çolpan İlhan SAKM Mezuniyet Oyunları Ödül Töreni’nde taçlandırılacak.

Sahne Çolpan İlhan organizasyonluğunda gerçekleşecek olan ve 1 Eylül – 1 Temmuz tarihleri arasında Sadri Alışık Kültür Merkezi genç yetenekleri tarafından sahnelenen Atölye mezuniyet oyunlarını kapsayacak olan organizasyon için, Seçici Kurul çalışmalarına başladı.

KEREM ALIŞIK, “Çolpan İlhan SAKM Mezuniyet Oyunları Ödülleri, gençleri daha da yüreklendirecek”

Sadri Alışık Kültür Merkezi’nin kurucusu da olan usta sanatçı Çolpan İlhan anısına, bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Çolpan İlhan SAKM Mezuniyet Oyunları Ödülleri”  yine Sadri Alışık Akademi mezunu oyuncularından oluşan jürinin sezon süresince izleyeceği atölye oyunları sonucunda belirleyeceği “En İyi Kadın Oyuncu”, “En İyi Erkek Oyuncu”, “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu”, “En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu”, “En İyi Ekip” ve “Seçici Kurul Özel Ödülü” kategorilerinde ödüller sahiplerini bulacak.

Barış Arduç, Gülcan Aslan, Rüzgar Aksoy, Merve Erdoğan, Seray Kaya, Hasan Erdem, Nil Keser, Melisa Aslı Pamuk, Onur Sermik, Burak Çelik, Burç Kümbetlioğlu, Yiğit Pakmen, Eylem Öden ve Ali Keçeli gibi bir çok ünlü ismi dizi, sinema ve tiyatro sektörüne kazandıran Sadri Alışık Kültür Merkezi bünyesinde, Sahne Çolpan İlhan’ın ilk’ini temmuz ayında düzenleyeceği ödül töreni ile ödüller sahiplerini bulacak. ŞAFAK GÜVEN