Güncel - Yaşam 14.10.2018 23:39

Cumhurbaşkanımız Hizmete Açtı: Melikgazi Belediyesi'nin 7 Ayrı Yatırımı Hayırlı Olsun

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile tamamlanan yatırım ve tesislerin toplu açılışının gerçekleştirilerek hizmete sunulduğunu söyledi.
Cumhurbaşkanımız Hizmete Açtı: Melikgazi Belediyesi'nin 7 Ayrı Yatırımı Hayırlı Olsun

Bugün Kayseri meydanın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yatırım ve tesislerin toplu açılışının gerçekleştirildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Kayseri şehir Meydanından halka hitap eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu toplu açılışı ile belediyemizce yapımı tamamlanan 7 yatırımı da hizmete sunmuştur.  Toplu açılışı yapılan yatırımların içerisinde Melikgazi Belediyemizin tarihi mekanların günümüze kazandırılması projesi kapsamında tamamlanan hizmetler ile Taha Carım Bulvarı 2. Etap yolu ve Kazım Karabekir Sağlık merkezi’dir. Şehrimize hayırlı olsun " dedi.

Melikgazi Belediyesince 2018 yılı yatırımlar ile dolu dolu bir sezon yaşadığını ve önümüzdeki günlerde de açılışların devam edeceğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinin yatırımları ve tesisleri, ekonomisi ve girişimciliği ile bir bölge şehri olduğunu bir kez gündeme getirdiğini sözlerine ekledi