Magazin 31.10.2018 02:00

Cumhuriyet Coşkusu Müzik Şölenine Dönüştü...

Funda Arar önceki gece Eskişehir'de Cumhuriyet'in 95. yıl kutlamaları kapsamında gerçekleşen Cumhuriyet Park'ı açılışında sahne aldı. Arar, güçlü sesi ve yorumuyla Eskişehir'de kendini dinlemeye gelen yaklaşık yirmi bin kişiye tam anlamıyla bir müzik ziyafeti yaşattı.
Cumhuriyet Coşkusu Müzik Şölenine Dönüştü...

"Duyanlara Duymayanlara" şarkısı ile sahneye çıkan Funda Arar şarkının nakaratında duygu dolu anlar yaşadı. Arkasındaki led ekranda beliren Türk Bayrağı ve Atatürk portresini gören güzel yorumcu, "Ben onları çok seviyorum, çünkü bayrağımız ve Ulu Önderimiz Atatürk hepimizin ortak değeridir." sözleri ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e ve Türk Bayrağı'na, aşkını ilan etti. 

 Geçmişten günümüze sevilen şarkıları ile kendisini dinlemeye gelen binlerce hayranına unutulmaz anlar yaşatan Arar, Atatürk'ün çok sevdiği "Vardar Ovası" türküsünü de seslendirerek çoşkuyu ikiye katladı. Cumhuriyet parkını adeta bir şölen alanına dönüştüren Eskişehirli'lere "Bu türkü, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk'ün en sevdiği türkülerden birisiydi, bana eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

 Konserin sonlarına doğru "Onuncu Yıl Marşı’ ve ‘İzmir Marşı'nı peş peşe seslendiren Arar, etkinlik alanını bayrakları ile kırmızı beyaza bürüyen Eskişehirlilerle beraber tarihi bir geceye imza attı.

İki saat kaldığı sahnede zerafetiylede göz kamaştıran Arar, gecenin sonunda Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen tarafından Eskişehir adına verilen çiçekler ile sahneden uğurlandı.