Vakıf Katılım web
Gayrimenkul 14.05.2019 03:00

D-Marin Dubai LLC Dubai'deki Marinaların Yönetimine Başladı

Meraas ve Dubai Holding ve D-Marin ortaklığında kurulan  D-Marin Dubai LLC, bölgede bulunan Al Seef, Business Bay  ve Jaddaf Waterfront marinalarının yönetimine başladı.
D-Marin Dubai LLC Dubai'deki Marinaların Yönetimine Başladı

Doğu Akdeniz’in en büyük marina zincirlerinden biri olan D-Marin, Meraas ve Dubai Holding’le Dubai’yi lüks yatlar tarafından tercih edilen uluslararası bir destinasyona dönüştürmek üzere çalışmalarına başladı.

Dubai merkezli bir şirket olan Meraas, Dubai Holding ve D Marin ortak girişimiyle 2019 yılında kurulan D-Marin Dubai LLC, Dubai’de bulunan Al Seef, Business Bay, Jaddaf Waterfront marinalarının yönetimine başladı. Şirketin çalışmalara başlamasıyla Dubai'yi lüks yatlar tarafından tercih edilen uluslararası bir destinasyona dönüştürmek için ilk adım atılmış oldu.

Körfez bölgesinde yer alan marinaların gelişimi ve yönetimi konusunda artan talebi karşılamak ve Dubai'de bölgesel bir merkez yaratmak amacıyla kurulan D-Marin Dubai LLC, Dubai’de bulunan Al Seef, Business Bay, Jaddaf Waterfront marinalarına “Marina Yönetimi”; Port De La Mer, Dubai Harbour, Marsa Al Arab marinalarına ise “Teknik Danışmanlık” hizmeti sunacak.