Spor 14.11.2018 17:05

Daçka Milano Karşısında Kazanmak İstiyor

Kara Panterler, İtalyan ekibi AX Armani Exchange Olimpia Milano'yu konuk edecek.
Daçka Milano Karşısında Kazanmak İstiyor

THY Euroleague'in 7. haftasında Darüşşafaka Tekfen, yarın akşam saat 20.15'te AX Armani Exchange Olimpia Milano'yu Volkswagen Arena'da konuk edecek. Geride kalan 6 maçta Daçka'nın sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Kara Panterler, ilk çift maç haftasında, evinde ağırladığı Buducnost Voli Podgorica'yı mağlup etti. Akabinde üst üste 4 maç kaybeden temsilcimiz, bir çıkış yakalamak için bu karşılaşmayı kazanmak zorunda olduklarının bilincinde.

Öte yandan AX Armani Exchange Olimpia Milano, 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 5. sırada yer alıyor. İtalyan ekibi, şu ana kadar Türk takımlarından Anadolu Efes ile kendi sahasında karşılaştı. Olimpia Milano, bu karşılaşmayı Mike James'in son saniyede kaydettiği basketle 81-80 kazanmıştı.

ÜÇÜNCÜ RANDEVU

Darüşşafaka Tekfen ile AX Armani Exchange Olimpia Milano, daha önce THY Euroleague'de, 2016-2017 sezonunda karşı karşıya geldiler. Normal sezonda oynanan iki karşılaşmayı da İtalyan ekibi kazanmıştı. Olimpia Milano, İstanbul'da 81-80, İtalya'da ise 89-87'lik skorlarla temsilcimize karşı üstünlük kurmuştu.