Magazin 23.09.2021 04:33 Güncelleme: 22.09.2021 20:52

Danla Bilic'ten Kafanı Rahatlat Daveti!

Head&Shoulders ve Danla Bilic ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlik, ünlü isimleri bir araya geldi. Etkinliğe Özlem Ada Şahin, Buse Terim, Hazal Filiz Küçükköse, Merve Oflaz, Cemre Kemer ve Cansen Kut katıldı.
Danla Bilic'ten Kafanı Rahatlat Daveti!

Önceki gün Ulus 29’da kadınlara özel çift yağ formüllü Head&Shoulders Supreme serisini tanıttı. P&G Türkiye Başkan Yardımcısı Ceren Tonguç’un açılış konuşmasını yaptığı etkinlikte, saç ve saç derisinin sonbahardaki ihtiyaçları konuşuldu ve kafayı rahatlatacak öneriler paylaşıldı. P&G Saç Uzmanı Dr.Cansen Yeni Kut ise çift yağ formüllü Supreme serisinin kaşıntı, kuruluk ve kepek gibi sorunlar ile nasıl savaştığından bahsetti.

Totem Yaptım Söyleyemem

4 sezon boyunca oynadığı 'Arka Sokaklar' dizisi sonrası setlere ara veren güzel oyuncu Merve Oflaz, etkinlikte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Kendisine zaman ayıracağını belirten Oflaz, ''Bir süre setlere ara verip dinleneceğim. Başka bir iş yapacağım ama totem yaptım bununla ilgili detay veremem'' diyerek gülümsedi.

Serenay Sarıkaya ve Demet Özdemir'in giydiği iddialı hırka ile davete katılarak tüm dikkatleri üzerine toplayan Hazal Filiz Küçükköse, ''televizyon için görüştüğüm bir dizi projesi var 2-3 haftaya netlik kazanacak. Ekranlara dönmek istiyorum.'' dedi.

Çiçeği burnunda anne Cemre Kemer, bebeğini kucağına alması sonrası ilk kez görüntülendi. Kemer, ''Annelik duygusu tarif edilecek bir duygu değil yaşayarak bilinecek bir şey. 40'ı çıkınca uyku düzeni oturacak dedi çevremdeki insanlar ama normale döndüğü söylenemez. Ama bunlar tatlı yorgunluklar.'' dedi. Bebeğinin eşine benzediğini ifade eden Kemer, ''Babasına benzemesi için dua ettim. Benim burnum estetik bana niye benzesin, babası yeşil gözlü ona benzesin'' diyerek gülümsetti. Doğum sonrası verdiği kilolar ile de dikkat çeken Cemre Kemer, eski görünümüne kavuştuğunu ifade etti.