Magazin 24.11.2021 04:29

DasDas'IN TÜM YENİ PRODÜKSİYONLARI BU HAFTA DasDas SAHNE'DE!

DasDas'ın bu sezon prömiyer yapan tüm yeni prodüksiyonları bu hafta yeniden seyirciyle buluşuyor. 'Bir Barda Bir Gece', 'Deli Bayramı' ve 'Romeo & Juliet'; yeni haftada tiyatroseverleri bambaşka dünyalara götürecek.
DasDas'IN TÜM YENİ PRODÜKSİYONLARI BU HAFTA  DasDas SAHNE'DE!

26 Kasım akşamı 20.30’da DasDas’ın merakla beklenen oyunu ‘Bir Barda Bir Gece’ prömiyerini yapıyor. Afra Saraçoğlu ile Nurgül Yeşilçay’ın tiyatro sahnesinde buluştuğu Lulu Raczka imzalı oyun, kadınların her akşam başlayan elektrik kesintileri sırasında kayboldukları bir dünyada arkadaşını bulmak için bir bara giden üniformalı kız ile barın tek çalışanı bir kadının arasındaki gerilimin ve soru işaretlerinin hiç bitmediği geceye izleyenleri davet ediyor. Günümüze pek de uzak olmayan distopik bir dünyayı merkezine alacak Nagihan Gürkan yönetmenliğindeki ‘Bir Barda Bir Gece’ aynı zamanda 27 Kasım ve 3 Aralık akşamları 20.30’da, 28 Aralık günü ise 17.00’de izlenebilecek.

Büyük bir ilgiyle takip edilen Metin Akpınar süpervizörlüğündeki ‘Deli Bayramı’, 29 Kasım ve 2 Aralık akşamları DasDas Sahne’de olacak. Yönetmenliğini Metin Akpınar ile Mert Fırat’ın üstlendiği; kadrosunda ise Alper Baytekin, Ayşegül Cengiz, Büşra Alnıtemiz, Cansu Boz, Didem Balçın, Erdi Güçlü, Hande Özkurt, Kadir Burak Baydar, Mert Fırat, Nila Fırat, Özgün Aydın, Tunahan Çilingir ve Volkan Yosunlu’nun bir araya geldiği oyunda tiyatroseverler keyifli bir komediye tanıklık edecek.

Yeni haftada ‘Romeo & Juliet’, Shakespeare’in ölümsüz eserini DasDas Sahne’de seyirciyle buluşturmaya devam ediyor. Son yılların başarılı genç oyuncularından Deniz Can Aktaş’ın Romeo’ya, Naz Çağla Irmak’ın ise Juliet’e hayat verdiği oyunda ikiliye Ayberk Aladar, Barış Gönenen, Başak Kıvılcım Ertanoğlu, Can Avcı, Ceren Boz, Erdem Akakçe, Ertuğrul Gümrükçüoğlu, Hülya Gülşen, Onur Tanyeri, Sinan Gülşen ve Ümit Erlim eşlik ediyor. Mert Fırat ile Nagihan Gürkan yönetmenliğindeki oyun, 30 Kasım ve 1 Aralık akşamları DasDas Sahne’de unutulmaz bir aşk hikayesini gözler önüne serecek.