Magazin 14.07.2019 00:31

"Dava'nın yüzde 95'ni ben kazandım"

TV 8 kanalının patronu Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacısı Merve Büyüksaraç'ın sözleşmeye aykırı davrandığını iddia ederek, 500 bin liralık tazminat davası açmıştı.
"Dava'nın yüzde 95'ni ben kazandım"

İstanbul 1. Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi bugün verdiği kararla Acun Ilıcalı'yı haklı bulduğu, Merve Büyüksaraç'ı 25 bin TL tazminat ödemeye mahkum ettiği iddia edilmişti. Uzun zamandır ortalarda görünmeyen menken Merve Büyüksaraç, önceki gün Nişantaşı City's Avm'de görüntülendi. Acun Ilıcalı'ya davayı kaybettiği iddia edilen Saraçoğlu, konu hakkında ilk kez konuştu. Ünlü manken, davayı Acun Ilıcalı'nın değil kendisinin kazandığını söyleyerek,"Davayı kaybetmedim. Acun bey bana 500 bin TL dava açtı. 475 bin TL mahkeme beni haklı bulduğu için reddedildi. 25 bin TL kalan tazminatı da öyle "Kazandım" gibi söylüyor ama genel hukuktan dolayı aldı. Söylediğim her şeyi mahkemede kanıtladım. Yemeğinden tutun, sms'ine kadar. "noter sonucu" dediği olayını'da kanıtladım. İstediğimiz görüntüleri mahkemeye sunmadıkları için mahkeme beni haklı buldu. Sanki ben ona parayı ödedim de, beyfendi canlı yayınlara çıkıp konuşmaya bayılıyor. Öyle bir açıklama yapıyor ama hatalı hukukken. Çünkü gerekçeli karar daha yeni yazıldı. Daha yargıtaya taşınabilir bu dava. Böyle bir aşamadayken çıkıp "ben Kazandım" demesi bence tahlisiz olmuş. Çünkü daha davayı ikimizde kazanmadık. Ama şöyle bir durum var, davanın yüzde 95'ni ben kazandım, yüzde 5'ni ise Acun kazandı" şeklinde konuştu..

Sanatla uğraşıyor

Bu arada modelliği bırakmadığı söyleyen Merve Büyüksaraç, uzun zamandan beri sanatla uğraştığını dile getirdi. Ünlü model, yaptığı heykelleri Four Seasons Hotel Bosphorus'da açtığı sergiyle sanatseverlere sunduğunu ve zamanının çoğunu heykel yaparak geçirdiğini açıkladı.