Magazin 04.12.2021 04:05

DEĞER KAT HAYATA İYİ BAK DÜNYAYA

"Değer kat hayata, iyi bak dünyana' mottosuyla gerçekleştirilen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik ÖdülProgramı'nın kazananları, önceki akşam The Seed'te düzenlenen törende açıklandı. 
DEĞER KAT HAYATA İYİ BAK DÜNYAYA

Ödül kazanan projeler arasında, Erken Aşama kategorisinde ‘Nivogo’, İleri Aşama kategorisinde ‘Erişilebilir Her Şey’, İş Birliği kategorisinde ‘Fazla Gıda & Gıda Kurtarma Derneği’ ödül kazandı. 18-25 yaş arası değişim öncüsü gençleri de ödüllendirmek amacıyla bu yıl ilk kez verilen Seçici Kurul Özel Ödülü’ne ise Gençlik kategorisinde ‘Kadınların Elinden’ adlı sosyal girişim değer bulundu. 

Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın ev sahipliğinde düzenlenen törende; İleri Aşama kategorisinde ‘Erişilebilir Her Şey’ projesine Ceyda Düvenci ödülünü verirken İş Birliği kategorisinde ‘Fazla Gıda & Gıda Kurtarma Derneği’ne ödülünü Dilara Koçak, Erken Aşama kategorisinde ‘Nivogo’ projesine ödülünü Endonezya’nın Ankara Büyükelçisi Iqbal Lalu Muhamed, Gençlik kategorisinde ‘Kadınların Elinden’ projesine ise Atlas Sarrafoğlu ve Sera Camaş birlikte ödüllerini takdim etti. 

Ödül törenine; Zeynep Bodur Okyay, Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak, Sinem Güven, Pınar Kartal Timer, Akasya Asıltürkmen, Altuğ Akbaş, Şah Yaycı, Mine Ekinci veRana Birden gibi ünlü isimler katıldı.