Vakıf Katılım web
Gayrimenkul 07.10.2022 07:00

Demir Country'de Yaşam Başladı, Satışların Yüzde 90'ı Tamamlandı

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe inovatif çözümlerle fark yaratarak 38 yıldır binlerce aileyi ev sahibi yapan Demir İnşaat'ın İstanbul'un yatırım bölgesi Yakuplu'da hayata geçirdiği Demir Country'de yaşam başladı.
Demir Country'de Yaşam Başladı, Satışların Yüzde 90'ı Tamamlandı

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe inovatif çözümlerle fark yaratarak 38 yıldır binlerce aileyi ev sahibi yapan Demir İnşaat’ın İstanbul’un yatırım bölgesi Yakuplu’da hayata geçirdiği Demir Country’de yaşam başladı. “Beylikdüzü’nün kalbi” sloganıyla satışa sunulan bin 160 konut ve 113 ticari üniteden oluşan projenin yüzde 90’ının satışı tamamlandı. Yapıldığı günden bu yana yüzde 350 prim sağlayan projedeki dairelerin kira getirisi 7 bin 500 TL’den başlıyor.

Gayrimenkul sektöründe 38 yıldır akıllı ev sistemi, benzersiz sosyal donatı alanı, geniş peyzaj alanları gibi yenilikçi özelliklere sahip projelere imza atan Demir İnşaat, ezber bozmaya devam ediyor. İstanbul’un yatırım bölgesi Yakuplu’da, Yakuplu Marina’ya yürüme mesafesindeki konumu, açık AVM konsepti ve zengin sosyal donatılarıyla yatırımcıların radarına giren Demir Country’de yaşamın kapıları aralandı. Yüzde 90’ın satışının tamamlandığı projedeki daireler yüksek prim ve kira getirisiyle yatırımcıların beklentisini karşılıyor.

Konutta demi çağı başladı

Demir Country projesiyle konut piyasasında demir çağı başlattıklarını belirten Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, doğru lokasyonda bölgenin ihtiyacını tek adresten karşılayacak bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti. Hamit Demir, Beylikdüzü’nün kalbi sloganıyla Beylikdüzü’nün cazibe merkezi olan Yakuplu’da 9 blok halinde yükselen projemizde teslimlere başladık. Yapıldığı günden bu yana yüzde 350 prim getirisi elde eden dairelerimiz, yüksek kira getirisiyle de yatırımcıların tüm beklentisini karşılıyor” dedi.

Geniş yeşil alan hakimiyeti

Projeye ilişkin bilgi veren Hamit Demir, “Toplam inşaat alanı 218 bin 700 metrekare olan Demir Country 44 bin 500 metrekare arsa alanına sahip. Bunun 18 bin 700’ü ticari, yaklaşık 112 bin 300 metrekaresi ise ise konut alanından oluşuyor. Bin 160 konutluk projede daire büyüklükleri 55-487 m2, 113 ticari alanın büyüklükleri ise 50-250 m2 arasında değişiyor. Projemizde sıra dışı bir konsepte sahip peyzaj alanı ise 21 bin 330 metrekare büyüklükle geniş bir yeşil alan sağlıyor” dedi.

5 yıldızlı yaşam konforu

Projenin merkezi konumu ve geniş yeşil alanlarıyla Beylikdüzü’nün kalbinde 5 yıldızlı yaşam konforu sunduklarını kaydeden Hamit Demir, “Projemiz, Yakuplu’da Marina’ya sadece 2 dakika mesafede. E-5 ve E-6’ya 10 dakika, iki havaalanına ise 20 dakikadan daha yakın mesafede. Havaalanlarına yakınlığı ve şehir merkezindeki konumuyla da her geçen gün değerleniyor. Projemizin kira getirisi 1+1 dairelerimizde 7 bin 500 TL’den başlıyor” diye belirtti.

4 duvar yerine geniş peyzaj alanı

Konut piyasasında geniş balkon, teraslı ve bahçeli dairelere talebin arttığını belirten Hamit Demir, “Demir Country’de teraslı, büyük metrekarelere sahip geniş bahçeli, yürüyüş alanlı dairelerimiz bulunuyor. Zemin katlarında bahçeli triplex geniş konforlu dairelerimiz yer alıyor. Öte yandan konut inşasında 4 duvardan ziyade geniş peyzaj alanıyla projemizde yeşil alanın hakimiyetini artırdık” dedi.

Beylikdüzü’nün ilk yaşam ve alışveriş konseptli projesi

Beylikdüzü’nün kalbinde 44,426 m2 devasa arazi üzerine konumlanan Demir Country 9 blokta bin 160 daire ve 113 adet ticari birimden oluşuyor. Beylikdüzü’nün en gözde bölgesi Yakuplu’da yükselen, E5 ve E6 karayollarına 10 dakika, metrobüs ve metroya 15 dakika mesafede yer alan Demir Country, benzersiz mimarisi, Açık AVM’si, tatil köyü konseptli sosyal alanları, restoranları, Nevizade, Galata kulesi ve Pera konsepti sokakları ile konut piyasasında yepyeni bir çağ başlatıyor. Beylikdüzü’nün ilk yaşam ve alışveriş konseptli projesi olarak hayata geçirilen Demir Country, Galata kulesi ve Pera sokaklarında yer alan bölgenin en şık restoranlarıyla yatırımcıları İstanbul’un merkezinde hissettiriyor.

A+ Sosyal Yaşam

Demir Country yürüyüş ve bisiklet yollarıyla çevrili sıra dışı peyzaj alanları, 2 büyük, 2 çocuk yüzme havuzu ve dinlenme alanlarıyla 5 yıldızlı tatil konforu sunuyor. Görsel havuzların üzerinde bulunan bungolaw alanlarının da yer aldığı Country Meydan’ı, 1.000 m2 kapalı sosyal tesisinde yer alan kadın, erkek ve çocuk yüzme havuzları, Country Club Spa & Wellness Center’ı ile konforu tamamlıyor. Beylikdüzü’nün ilk Açık AVM’sine sahip olan Demir Country’de yer alan Country AVM, bölgenin yeni buluşma noktası olarak gösteriliyor. Ulusal ve uluslararası mağazaların yer aldığı Country AVM, eczane, diş kliniği, kreş merkezi gibi sağlık ve eğitim odaklı bir yaklaşım sunuyor.