Gayrimenkul 27.04.2021 13:11

DEMİR GRUP'TAN EZBER BOZAN SATIŞ PERFORMANSI!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yılın getirdiği köklü tecrübeyle ezber bozan projelerin mimarı Demir Grup, Büyükçekmece'de yükselen Demir Life projesinde hızlı bir başlangıç yaparak lansman öncesi satış rekoru kırdı.
DEMİR GRUP'TAN EZBER BOZAN SATIŞ PERFORMANSI!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yılın getirdiği köklü tecrübeyle ezber bozan projelerin mimarı Demir Grup, Büyükçekmece’de yükselen Demir Life projesinde hızlı bir başlangıç yaparak lansman öncesi satış rekoru kırdı. “İstanbul’un parlayan yıldızı” sloganıyla, 2020’nin 8’inci ayında satışa sunulan projenin yüzde 45’inin satışını tamamlandı. Bölgenin ilk golf ve tenis sahasını barındıran, 52 bin metrekarelik arazi üzerinde 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan projede 2023 yılının Nisan ayında yaşam başlayacak.

Gayrimenkul sektöründe 37 yıldır akıllı ev sistemi, benzersiz sosyal donatı alanı, geniş peyzaj alanları gibi yenilikçi özelliklere sahip projelere imza atan Demir Grup, ezber bozmaya devam ediyor. Büyükçekmece’de “İstanbul’un parlayan yıldızı” olarak gösterilen, bölgenin İlk golf ve tenis sahasını barındıran, 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan Demir Life, lansman öncesinde yatırımcıların radarına girmeyi başardı. 52 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen proje, lansman öncesinde konut almak isteyenlere benzersiz yatırım fırsatı sunmaya devam ediyor. Merkezi lokasyonunu, lükste sınırları aşan donatıları ile yatırımcıları prestijli ve katma değerli yatırımla buluşturan proje, 8 ay gibi bir sürede elde ettiği yüzde 45’lik satış oranıyla dikkatleri üzerine çekti.

İzole yaşam alanı beklentisine üst düzey boyut kazandırdı
52 bin metrekarelik arazi üzerinde, 821 daire ve 52 dükkândan oluşan, 47 bin metrekarelik yeşil alanıyla doğanın içinde izole yaşam ortamı sunan projede 1+1’den 5.5+1’e kadar farklı büyüklükteki daire seçenekleri sunuluyor. Sıra dışı peyzaj alanları, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan açık AVM’si, kafe ve restoranları, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık kapalı yüzme havuzları, hamam sauna, aquapark alanı, kreş, eğlence ve sağlıklı yaşam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurlarıyla prestijli yaşam alanını yeniden tanımlıyor. Bu yönüyle pandemi döneminde oluşan izole yaşam beklentisine üst düzey bir boyut kazandırıyor.

“İstanbul’un parlayan yıldızı”
Demir Life ile sektöre kazandırdıkları ezber bozan projelere bir yenisini daha eklediklerini vurgulayan Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, “İstanbul’un parlayan yıldızı” olarak gösterilen projenin 8 aylık sürede elde ettiği başarılı satış performansıyla da fark yarattığına dikkat çekti. Hamit Demir projeye ilişkin şu bilgileri verdi:

“Büyükçekmece’de 52 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen projemiz, 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor. 47 bin metrekarelik yeşil alanıyla doğanın içinde izole yaşam ortamı sunan projemizde 1+1’den 5.5+1’e kadar farklı büyüklükteki daire seçenekleri sunuyoruz. Bölgenin İlk golf ve tenis sahasını barındıran, 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan projemiz, bu yönüyle daha lansman öncesinde ciddi talep görmeye başladı. Projemizin sahip olduğu sıra dışı peyzaj alanları, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan açık AVM’si, kafe ve restoranları, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık kapalı yüzme havuzları, hamam sauna, aquapark alanı, kreş, eğlence ve sağlıklı yaşam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurlarıyla prestijli yaşam alanını yeniden tanımlıyoruz. Bu sayede pandemi döneminde oluşan izole yaşam beklentisine üst düzey bir boyut kazandırıyoruz.”

Köklü tecrübe, yenilikçi bakış açısı
37 yıldan bu yana elde ettikleri köklü tecrübeyi yenilikçi bakış açısıyla birleştirerek yatırımcı portföylerini her geçen gün genişlettiklerine dikkat çeken Hamit Demir, “Demir Life projemiz, sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda bir Ar-Ge çalışması ürünü. Projemizde 37 yıllık tecrübemizi ortaya koyduk. Bölgeye daha önce yapılmamış, lükste ve konforda sınırları aşan bir proje kazandırdık. Bu sayede lansman öncesinde projemizin satışında olağanüstü bir başarı elde ettik. Satışlarımız hızla sürüyor. Satışlarımızı teslim tarihinde tamamlamayı 2023 Nisan tarihinde de teslimlere başlamayı planlıyoruz.”

5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu
Büyükçekmece’nin ilk golf ve tenis sahasını barındıran 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan Demir Life, İstanbul Havaalanına 20 dakika, E5’e 5 dakika E6’ya 1 dakika uzaklıkta yer alıyor. Merkezi lokasyonuyla yatırımcılara sunduğu katma değeri her geçen gün artıran projedeki her daire, deniz ve göl manzarasına sahip bulunuyor. Demir Life’ta farklı yaşam biçimlerinin ihtiyaçlarını karşılayan 1+1’den 5.5+1’e kadar farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. Daha önce eşine rastlanmayan sıra dışı peyzaj alanları, Açık AVM’si, kafe ve restoranları, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık kapalı yüzme havuzları, hamam sauna, aquapark alanı, kreş, eğlence ve sağlıklı yaşam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurlarıyla prestijli yaşam alanlarını yeniden tanımlıyor.