Gayrimenkul 28.04.2021 07:35 Güncelleme: 27.04.2021 18:39

DEMİR LIFE'IN YÜZDE 35'İNİN SATIŞI TAMAMLANDI

"İstanbul'un parlayan yıldızı" sloganıyla, 2020'nin 8'inci ayında  satışa sunulan projenin yüzde 45'inin satışını tamamlandı.
DEMİR LIFE'IN YÜZDE 35'İNİN SATIŞI TAMAMLANDI

Bölgenin ilk golf ve tenis sahasını barındıran, 52 bin metrekarelik arazi üzerinde 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan projede 2023 yılının Nisan ayında  yaşam başlayacak.

“Büyükçekmece’de 52 bin metrekarelik arazi üzerinde yükselen projemiz, 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor. 47 bin metrekarelik yeşil alanıyla doğanın içinde izole yaşam ortamı sunan projemizde 1+1’den 5.5+1’e kadar farklı büyüklükteki daire seçenekleri sunuyoruz. Bölgenin İlk golf ve tenis sahasını barındıran, 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan projemiz, bu yönüyle daha lansman öncesinde ciddi talep görmeye başladı.  Projemizin sahip olduğu sıra dışı peyzaj alanları, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapan açık AVM’si, kafe ve restoranları, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık kapalı yüzme havuzları, hamam sauna, aquapark alanı, kreş, eğlence ve sağlıklı yaşam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurlarıyla prestijli yaşam alanını yeniden tanımlıyoruz. Bu sayede pandemi döneminde oluşan izole yaşam beklentisine üst düzey bir boyut kazandırıyoruz.”

Köklü tecrübe, yenilikçi bakış açısı

37 yıldan bu yana elde ettikleri köklü tecrübeyi yenilikçi bakış açısıyla birleştirerek yatırımcı portföylerini her geçen gün genişlettiklerine dikkat çeken Hamit Demir, “Demir Life projemiz, sadece bir konut projesi değil, aynı zamanda bir Ar-Ge çalışması ürünü. Projemizde 37 yıllık tecrübemizi ortaya koyduk. Bölgeye daha önce yapılmamış, lükste ve konforda sınırları aşan bir proje kazandırdık. Bu sayede lansman öncesinde projemizin satışında olağanüstü bir başarı elde ettik. Satışlarımız hızla sürüyor. Satışlarımızı teslim tarihinde tamamlamayı 2023 Nisan tarihinde de teslimlere başlamayı planlıyoruz.”

5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu

Büyükçekmece’nin ilk golf ve tenis sahasını barındıran 5 yıldızlı tatil köyü konseptinde rezidans konforu sunan Demir Life, İstanbul Havaalanına 20 dakika, E5’e 5 dakika E6’ya 1 dakika uzaklıkta yer alıyor. Merkezi lokasyonuyla yatırımcılara sunduğu katma değeri her geçen gün artıran projedeki her daire, deniz ve göl manzarasına sahip bulunuyor. Demir Life’ta farklı yaşam biçimlerinin ihtiyaçlarını karşılayan 1+1’den 5.5+1’e kadar farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. Daha önce eşine rastlanmayan sıra dışı peyzaj alanları, Açık AVM’si, kafe ve restoranları, golf sahası, tenis kortları, basketbol sahası, büyük küçük açık kapalı yüzme havuzları, hamam sauna, aquapark alanı, kreş, eğlence ve sağlıklı yaşam alanları, çok amaçlı stüdyo alanı, güneşlenme terası ve yürüyüş parkurlarıyla prestijli yaşam alanlarını yeniden tanımlıyor.Şafak GÜVEN