Magazin 14.08.2022 15:08

DEMODAN DİJİTALE İSA ÖZKOCAMAN 'OLUR MU'

Şarkı, hikayesi ve akıcı sözleriyle, tek dinlemeyle, dinleyenin ilgisini direkt olarak çekiyor.
DEMODAN DİJİTALE  İSA ÖZKOCAMAN 'OLUR MU'

Şarkı, hikayesi ve akıcı sözleriyle, tek dinlemeyle, dinleyenin ilgisini direkt olarak çekiyor.

Müzisyenliğinde kişisel olarak yeni bir döneme başlayan İsa Özkocaman’ın, yaz sıcağında tadına fazlaca varacağımız yepyeni teklisi ‘Olur Mu’ Garaj Müzik etiketiyle  tüm dijital platformlarda video klibiyle yerini alıyor.

Olur mu? şarkısının sözü, müziği, düzenlemesi ve klip yönetmenliği İsa Özkocaman’a ait.

İsa Özkocaman, Olur Mu'yu bestelendikten tam 3 sene sonra, yayınlamak üzere tekrardan yapım aşamasına başlar. Kaliteli stüdyolarda tekrar kaydedilen Olur Mu, eski demosunun vokalinde ki duygunun tam olarak ortaya çıkamamasından dolayı, demo kayıtlarının mix ve mastering’i yapılarak yeniden dinleyicinin beğenisine sunuluyor.

Sınırlarını zorlayan pervasız bir aşığın, tüm o serseri halleri, şarkının tüm duygusuna ve ruhuna yansıdı. Şarkı, hikayesi ve akıcı sözleriyle, tek dinlemeyle, dinleyenin ilgisini direkt olarak çekiyor.

BİYOGRAFİ

İsa Özkocaman, 1992 İstanbul/Küçükçekmece doğumludur. Gitar çalmaya başladığından bu yana kendi bestelerini üreten ve müziğe idealist bir şekilde yaklaşan İsa, ilk akustik konserini Sofar Sounds İstanbul'da gerçekleştirdi. Türk Yıldızları Akrobasi Takımı'nın 25.senesine özel hazırlanan Yıldızlara Yolculuk adlı karma albümde, Türk Yıldızları'na özel bestelediği ''Hadi Uçalım'' adlı şarkısı ile maNga, Hayko Cepkin, Kurban, Seksendört gibi Türk Rock müziğinin önde gelen isimleri ile aynı albümde İsa Özkocaman olarak yer aldı. 'Beni Sen Yaratmadın' adlı teklisiyle, 2 sene boyunca radyoların hitlerinde çaldı. Şimdiye kadar birçok tekli yayınladı ve grup arkadaşlarıyla birlikte müzik çalışmalarına devam ediyor.