Spor 16.08.2018 18:08 Güncelleme: 16.08.2018 18:29

"Deniyorum Be Jennifer"

Portland Trail Blazers'ın süperstarı CJ McCollum'dan samimi bir itiraf geldi.
"Deniyorum Be Jennifer"

Geçen sezon Anadolu Efes forması giyen Errick McCollum'un, NBA takımlarından Portland Trail Blazers'ta oynayan kardeşi CJ McCollum, geçtiğimiz haftalarda, Çin'de bir kanala verdiği röportajda, asla yüzük peşinde olmadığını söyledi. McCollum, DeMarcus Cousins'ın Golden State Warriors'a gitmesi ile ilgili ise, "Ben o tarz bir şeyi asla yapmazdım. Bence bu iğrenç bir şey. Benlik değil. Ben, o adamlar gibi yetiştirilmedim." ifadelerini kullandı. 

Daha sonra bazı haber siteleri, CJ McCollum'un açıklamalarını farklı açılardan ön plana çıkardı. Blazers'ın yıldızı, bunun üzerine, Twitter hesabından, " O takım (Golden State Warriors), iki oyuncusu, bu oyunun görmüş olduğu en iyi 15 oyuncudan biri olduğu tartışılabilecek, en iyi takımlardan biri. Onları küçümsüyormuşum gibi göstermeyin beni." ifadelerinin yer aldığı bir tweet attı. Ardından Jennifer Williams adlı bir basketbolsever, McCollum'un bu tweetine, "Önce bir playoff maçı kazan; sonra konuş." şeklinde yanıt verdi. 

"DENİYORUM BE JENNIFER"

Bunun üzerine McCollum'u, "Deniyorum be Jennifer" yanıtı, Twitter'da kısa sürede popüler oldu. Hatta bazı kişiler, 34 binden fazla beğeni alan bu tweet için tişört tasarımları bile yaptı. Tasarımları gören yıldız oyuncu, Twitter üzerinden, bu tişörtlerden birinin kendisine yollanmasını istedi.