Magazin 19.10.2019 00:30

DENİZ BAYSAL & AHMET ÇOBAN İŞBİRLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Dünyanın en prestijli ürün sertifikası Cosmos Organic'e sahip, kimyasal içermeyen ve tamamen bitki özlerinden yapılmış Garage Organics'in yeni ürünü 'GARAGE HAIR REPAIR LEAVE-IN TREATMENT NO.2' Deniz Baysal & Ahmet Çoban ev sahipliğindeki lansman davetiyle tanıtıldı.
DENİZ BAYSAL & AHMET ÇOBAN İŞBİRLİĞİNE BÜYÜK İLGİ

Piyasaya çıktığı ilk günden itibaren büyük ses getiren ve kadınların kullanmaktan vazgeçemediği Garage Organics’ in yeni ürünü ‘GARAGE HAIR REPAIR LEAVE-IN TREATMENT NO.2’ isimli durulanmayan saç kremi MORİNİ’de gerçekleşen lansman davetiyle tanıtıldı. Davetliler ürünler hakkında bilgi alıp incelerken bir yandan da davetin keyfini çıkardılar.

Deniz Baysal & Ahmet Çoban Ev sahipliğinde yapılan ‘GARAGE HAIR REPAIR LEAVE-IN TREATMENT NO.2’ lansman davetine Sanat, Moda ve Cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı.

GARAGE ORGANİCS HAKKINDA:
Yaratıcısı Ahmet Çoban olan Türkiye ‘nin ilk kuaför çıkışlı saç ürünleri markasıdır. Ahmet Çoban ve ekibiyle Garage Hair Repair Studio bünyesinde ilk olarak kullanımına başlanan ‘Garage Organics’ markası tamamen saçın gerçek ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış ve dünyanın en prestijli organik ürünü olmakla birlikte ‘Cosmos Organic’ sertifikasına da sahip.