Vakıf Katılım web
Magazin 07.10.2022 05:00

DenizBank'ın yeni reklam yüzü Burcu Biricik oldu

DenizBank, 25. kuruluş yılında, "İlerisi Deniz" konseptiyle hayata geçirdiği yeni reklam kampanyası için Türkiye'nin başarılı sinema sanatçısı ve televizyon yıldızlarından Burcu Biricik ile anlaştı.
DenizBank'ın yeni reklam yüzü Burcu Biricik oldu

DenizBank, 25. kuruluş yılında, “İlerisi Deniz” konseptiyle hayata geçirdiği yeni reklam kampanyası için Türkiye’nin başarılı sinema sanatçısı ve televizyon yıldızlarından Burcu Biricik ile anlaştı.

Yaratıcılığını Muhabbet Ajans'ın, yönetmenliğini Kala Film’den Turgut Akaçık’ın yaptığı filmin Antalya’da ve İstanbul’un çeşitli bölgelerinde gerçekleşen, 3 gün süren çekimlerinde 80 kişilik teknik ekip, 150 oyuncu görev yaptı. Müzikler de Bankanın genç, dinamik ve hareketli karakterini seyirciye aktarmak üzere 3k1a tarafından düzenlendi. 

Film, DenizBank’ın çiftçiye ve KOBİ’ye sunduğu destekte, teknoloji ve inovasyonda üstlendiği rolde ve ülkenin geleceği için yatırım yaptığı kültür & sanat alanında ileriyi tasarlayan, ülkesine hizmet eden, geleceğe dönük bankacılık yapma vizyonunu konu ediniyor. 

2009 yılından itibaren beş yıl boyunca Erdal Özyağcılar ve Beyazıt Öztürk’ün rol aldığı “Robinson ve Cuma” reklamlarıyla marka bilinirliği ve beğenisini önemli oranda artıran DenizBank; ardından 2 yıl boyunca Ada Berber konseptiyle hayatın içinden hikayeleri seyirciyle buluşturmuştu.