Spor 29.02.2016 07:38

Denizli istifa mı ediyor?

Galatasaray Teknik Direktörü Denizli, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada"Ben kararımı kendi içimde verdim. Yarın başkanımızla da paylaşacağım" dedi YENİBİRLİK- Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper…
Denizli istifa mı ediyor?

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada"Ben kararımı kendi içimde verdim. Yarın başkanımızla da paylaşacağım" dedi.

YENİBİRLİK- Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Spor Toto Süper Lig'de 2-0 yenildikleri Gaziantepspor maçının ardından, görevi bırakma sinyali verdi. 
Müsabaka sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Denizli, görevine devam edip etmeyeceği konusunda, "Ben kararımı kendi içimde verdim. Yarın başkanımızla da paylaşacağım" dedi. Kariyerinin belki de en yoğun dönemini geçirdiğini aktaran Denizli, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'le yola çıktığını ve saygısından dolayı da ilk olarak onunla görüşüp kararını ileteceğini belirtti.
Takımın aldığı sonuçlardan üzüntü duyduğunu dile getiren tecrübeli teknik adam, "Yarın durum netlik kazanır. Her kararda bir hayır vardır. Böyle bir camiada yaşadığımız güzel şeyler vardı. Böyle bir keyifsizliği yaşamak da yine burada nasip olsun" değerlendirmesinde bulundu.