Vakıf Katılım web
Magazin 22.03.2018 08:00 Güncelleme: 21.03.2018 19:38

Derya Baykal Esas 14 Burda Ziyaretçileriyle Buluştu

Bolu'nun eğlence, buluşma ve yaşam merkezi Esas 14 Burda AVM, 17 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen söyleşide Derya Baykal ile bir araya gelerek, renkli atölye çalışmalarında bulundu. Esas 14 Burda AVM ziyaretçileri, Derya Baykal ile birbirinden renkli çalışmalar ile keyifli bir gün geçirdi…
Derya Baykal Esas 14 Burda Ziyaretçileriyle Buluştu

Açıldığı 2015 yılından bugüne Bolu’yu eğlence, yaşam ve buluşma merkezi haline getiren Esas 14 Burda AVM, Boluluları Derya Baykal ile buluşturdu. 17 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen Derya Baykal söyleşisinin ardından atölye çalışmalarında ziyaretçilerle bir araya gelen Derya Baykal, evde yapılabilecek farklı el işi etkinliklerini de paylaştı.

Söyleşi ve atölye çalışmasının ardından Esas 14 Burda AVM ziyaretçilerden şanslı 5 kişi Derya Baykal imzalı hediyelerin sahibi oldu.

Bolunun dinamiğini tutan 90 kişilik üyesi ile Esas 14 Burda AVM Kadınlar Kulübü de etkinlikte yer alarak hazırladıkları ‘geri dönüşüm’ konulu çalışmalarını sergiledi. 

Esas 14 Burda AVM ziyaretçilerine Derya Baykal ile keyif ve eğlence dolu bir gün yaşattı ve Türk hanımlarının gözdesi Nako’nun yünleri ücretsiz dağıtıldı.

Konuyla ilgili detayları ekte değerlendirmelerinize sunar, desteklerinizi rica ederiz.