Magazin 21.01.2019 01:00

Dev Düet Müzikseverlerden Tam Not Aldı!

Poll Production organizasyonu ve Halkbank sponsorluğunda gerçekleşen 'Halkın Yıldızları' konserlerinin ikinci gününde Haliç Kongre Merkezi, Türk Pop Müziğinin kraliçesini ağırladı. Yener, sürprizlerle dolu bir konsere imza attı. 
Dev Düet Müzikseverlerden Tam Not Aldı!

Özel sahne şovları, hit şarkıları ve birbirinden iddialı kostümleriyle her zaman büyük ses getiren ünlü sanatçı, bu geleneğini yine sürdürdü

DEV DÜET MÜZİKSEVERLERDEN TAM NOT ALDI!

Geçmişten günümüze sevilen tüm şarkılarını seslendiren Yener, dünyaca ünlü şarkıcı Faydee ile düet yaptığı ‘Gravity’ isimli şarkısını da ilk kez Haliç’te sevenleriyle paylaştı. İkilinin performansı uzun süre ayakta alkışlandı.

 Konserin en ilginç anı ise, Yener’in omuzlarda tüm salonu dolaştığı an oldu. Sevenleriyle bir araya gelip, fotoğraf çektiren sanatçı, büyük sevgi seli ile karşılaştı.

 ‘BİRBİRİMİZİ GÖRMEK İÇİN AYNI NOKTAYA GELİYORUZ’

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hande Yener ‘Faydee bu konser için yaklaşık 20 saat uçtu. İngilizce şarkımızı bugün ilk kez söyleyeceğiz. Çok keyifli, çok heyecanlıyız. Klibimiz zaten hazır. Önümüzdeki hafta yayında olacak. Bu gece buraya gelen sevenlerimizle birlikte şarkımızı söyleyeceğiz.’ ’Artık 19. yılımdayım… Ben konserlerime artık konser değil de buluşma diyorum. Çünkü biz bir aileyiz. O yüzden birbirimizi görmek için aynı noktaya geliyoruz’ diye konuştu.