Türkiye - Gündem 12.04.2021 16:41

DICE KAYEK'TEN İSTANBUL MODA HAFTASI'NDA ÖZEL FİLM GÖSTERİMİ

Dünyaca ünlü Türk moda markası Dice Kayek, 13- 16 Nisan tarihleri arasında İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği'nin (İHKİB) organizasyonu ile dijital olarak düzenlenen İstanbul Moda Haftası'na çektiği moda filmi ile katılacak.
DICE KAYEK'TEN İSTANBUL MODA HAFTASI'NDA ÖZEL FİLM GÖSTERİMİ

Dünyaca ünlü Türk moda markası Dice Kayek, 13- 16 Nisan tarihleri arasında İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonu ile dijital olarak düzenlenen İstanbul Moda Haftası’na çektiği moda filmi ile katılacak.

Ünlü yazar Agatha Christie’nin “Doğu Ekspresi’nde Cinayet” romanından esinlenilen filmde aralarında Ahu Yağtu, Burak Hakkı, Candan Erçetin, Hatice Arslan ve Selma Ergeç gibi ünlü Türk isimlerin yanı sıra, Dice Kayek’in yakın çevresinden arkadaşları da yer alıyor. Moda filmi 13 Nisan Salı günü saat 14.45’te online olarak izlenebilecek.

Türkiye’yi yurtdışında başarı ile temsil eden Tasarımcılar Ece Ege ve Ayşe Ege’nin markası Dice Kayek, 2021 sonbahar-kış koleksiyonunu bir moda filmiyle Paris Moda Haftası’ndan sonra İstanbul Moda Haftası’nda tanıtacak. Daha önce de çektiği moda filmleriyle büyük ses getiren Dice Kayek, bu filmini İstanbul Pera Palace Oteli’nde çekti. Alman yönetmen Marie Schuller’in çektiği filmin senaryosu tanınmış yazar Agatha Christie’nin Doğu Ekspres’inde Cinayet romanından esinlenilerek kaleme alındı.

Dice Kayek’ın yakın dostları, ünlü Türk sanatçılar ve yabancı mankenlerin aralarında yer olduğu filmde; Ahu Yağtu, Altuğ Elveriş, Aylin Surkultay, Burak Hakkı, Candan Ercetin, Rafael Cemo Çetin, Doğa Bursalı, Hatice Aslan, Ilona Desmet, Mina Dilber, Selma Ergeç ve Yaz Angın’dan oluşan geniş bir kadro rol alıyor.

Dice Kayek’ın moda filmi 13 Nisan Salı günü saat 14.45’te www.fashionweek.istanbul adresinden ve Dice Kayek web sitesi ile instagram sayfasından online olarak izlenebilecek.

İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) organizasyonuyla düzenlenen FWI; T.C. Ticaret Bakanlığı öncülüğünde Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) nezdinde kurulmuş olan Türkiye Tanıtım Grubu (TTG), Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından desteklenmektedir.