Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 22.03.2023 09:00

Dicle Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacak

Dicle Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor.
Dicle Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacak

Dicle Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor.

“ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre” Üniversitede istihdam edilmek ve giderleri Özel Bütçeden karşılanmak suretiyle, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) maddesine göre tam zamanlı olarak çalıştırılmak üzere, 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle, belirtilen unvan ve nitelikle sözleşmeli personel alımı yapılacaktır.

Elektronik ortamda yapılan başvurular incelendikten sonra, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın lisans mezunları için 2022 KPSS (P3), önlisans mezunları için 2022 KPSS (P93) ve lise için 2022 KPSS (P94) puan sıralaması esas alınarak atanmaya hak kazanan ilan edilen pozisyon sayısı kadar asıl ve 2(iki) katı kadar yedek aday belirlenecektir.

Yerleştirme sonuçları 15 (onbeş) iş günü içerisinde Üniversitenin http://www.dicle.edu.tr/ web adresi duyurular bölümünde ilan edilecektir. Asıl adaylar atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde, yedek kazananlar sırası ile çağrılacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız.