Magazin 26.11.2022 04:13

DİJİTALLEŞEN DÜNYADA SİZE DAHA ÇOK KOLAYLIK SAĞLAYACAK YEPYENİ BİR UYGULAMA;  

Uygulama üzerinden hizmet vermeye başlayan YAPP'ın Istanbul MORINI'de gerçekleşen lansman partisi katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.
DİJİTALLEŞEN DÜNYADA SİZE DAHA ÇOK KOLAYLIK SAĞLAYACAK YEPYENİ BİR UYGULAMA;  

İster tamir ve tadilat ister randevulu şekilde iç mimarlık alanında hizmet alabileceğiniz YAPP uygulamasının çıkış noktası yıllarca Türkiye’nin en büyük kamu, kurum, kuruluş ve özel şirketlerine verilen inşaat hizmetlerine dayanıyor. Şirketin Kurucu ortaklarından Ömer Öziskender ve Taner Tekin’in ‘Sektörde yıllardır kamu, kurum ve kuruluşlarına verdikleri hizmeti gelişen ve değişen dünyada dijitale taşıyarak insanların hayatlarını kolaylaştırmayı hedeflediklerini’ belirttikleri konuşmayla başlayan lansman partisinde katılımcılar konuşmanın ardından uygulamayı inceleyip sahne performansları eşliğinde eğlenceli saatler geçirdi.

Mert Vidinli ev sahipliğinde gerçekleşen lansman partisine iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Katılan isimler arasında Oğulcan Engin, Aslıhan Doğan Turan, Merve Oflaz, Begüm Özer, Mergim Ağel, Beril Denizel, Rüya Büyüktetik, İlkem Öztürk, Arzu Kunt, Ayşe Burcu Kaya, Eylem İpek Şafak, Aysun Yıldız Güngör,  Eda Güzelcik, Tuğçe Postoğlu, Merih Erkamastar, Hande Demir, Tolga Sezgin yer aldı. Dadycool grubun  sahne aldığı partide davetliler doyasıya eğlendiler.

Dünyada dijital uygulamalar sayesinde her türlü hizmete kolaylıkla ulaşabiliyoruz. YAPP, hayatınızı kolaylaştıracak birçok özellikle ev ve iş yerlerinizde ihtiyaç duyduğunuz tüm acil tamir ve tadilat gereken işler için anında kapınızda!