Magazin 19.07.2019 00:30

Dilhan Şeşen ve Sedef Sebüktekin Zorlu Center'da aynı sahnede buluştu  

Zorlu Center Açık Hava Etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz akşam kendilerine has tarzlarıyla büyük hayran kitlesine sahip olan genç sanatçılar Sedef Sebüktekin veDilhan Şeşen sahne aldı.
Dilhan Şeşen ve Sedef Sebüktekin Zorlu Center'da  aynı sahnede buluştu   

“Hayalin kadar” şarkısıyla sahneye ilk çıkan Sedef Sebüktekin’i konserinde annesi yalnız bırakmadı. Genç sanatçı; “Sen İsterin”, “Seni Uyurken İzlemek”, “Kayıtsız” ve “Deli Değilsin” performansıyla Zorlu Center misafirlerinden yoğun alkış aldı.Günlük hayattan, aşk hikayelerinden ve rutinlerinden bahsettiği şarkılarını keyifle seslendiren Sedef Sebüktekin daha sonra sahneyi Dilhan Şeşen’e bıraktı.

Alkışlar eşliğinde sahnede yerini alan Dilhan Şeşen, izleyenlerin yoğun ilgisi eşliğinde akustik cover şarkılarını sevenleri için seslendirdi. “Babacığım sana selamlar olsun en arkadasın o kadar güzel görünüyorsun ki” diyerek “Sensiz Olmaz” şarkısını babası Burhan Şeşen için söyledi. İlk bestesi “Gök Mavi” şarkısını seslendirdikten sonra “Lonely Boy”u Zorlu Center misafirleriyle dans ederek söyleyen Dilhan Şeşen, sahne performansıyla göz doldurdu.ARSLAN GÜVEN