Magazin 02.10.2018 13:59 Güncelleme: 02.10.2018 14:04

Diyarbakır'daki Konserde Lösemili Çocuklar İçin Söyledi

Sevilen sanatçı Gökhan Türkmen, geçtiğimiz akşam Antalya konserinden sonra Diyarbakır'a giderek iki gün üst üste konser verdi.
Diyarbakır'daki  Konserde Lösemili Çocuklar İçin Söyledi

 

Geçtiğimiz yıl da Diyarbakır'da konser veren sanatçı bu yıl Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi'nde sevenlerinin yoğun ilgisi eşliğinde konserini gerçekleştirdi. 1800 kişinin sanatçıya eşlik ettiği konserde alanı hınca hınç dolduran sevenleri ile birlikte keyifli bir akşam yaşandı.

Lösemili çocuklar için söyledi...

Farkındalık yaratmak adına çocuklar adına her projede yer almaya çalışan sevilen sanatçı bu defa da Diyarbakır'da gerçekleştirdiği konserde lösemili çocuklar için söyledi . Sahnede ''Çocuklar bizim geleceğimiz, onlar için elimden ne geliyorsa yapmaya hazırım'' cümleleriyle duygularını dile getirdi.

Ekim ayında Türkiye turunda!

Konserlerine hızla devam eden Gökhan Türkmen; 5 Ekim Cuma Jolly Joker Bursa'da , 6 Ekim Cumartesi Ooze Venue, 12 Ekim Cuma İnferno Konya'da , 13 Ekim Cumartesi Denizli Route Bar'da , 19 Ekim Cuma if Performance Hall Beşiktaş’ta , 20 Ekim Beyrut Performance İstanbul'da , 27 Ekim Mersin Hayal Kahvesi'nde sahne alacak.