Spor 18.04.2019 22:30 Güncelleme: 18.04.2019 23:03

Djokovic ve Nadal Monte Carlo'da çeyrek finalde

Monte Carlo Masters'ta Novak Djokovic ve Rafael Nadal rakiplerini geçerek çeyrek finale yükseldi.
Djokovic ve Nadal Monte Carlo'da çeyrek finalde

Toprak kortun ilk Masters'ı Monte Carlo'da dünya 1 ve 2 numarası çeyrek finale yükseldi. Novak Djokovic Tylor Fritz'i, Rafael Nadal ise Grigor Dimitrov'u 2-0 yenerek adını son 8 tenisçi arasına yazdırdı.

NOLE'NİN İLK MASTERS ÇEYREK FİNALİ

Avustralya Açık şampiyonluğunun ardından düşüşe geçen Indian Wells ve Miami'de çeyrek finali bile göremeyen Djokovic, toprak sezonuna çok da kötü başlamadı. İlk maçında Kohlschreiber karşısında zor anlar yaşayan Nole, 3. turda ise Taylor Fritz'i çok rahat bir oyunla 6-3 ve 6-0'lık setlerle 2-0 yenerek adını son 8 tenisçi arasına yazdırdı.

Dünya 1 numarası son 8 mücadelesinde Rus Daniil Medvedev ile karşı karşıya gelecek.

NADAL TOPRAKTA KENDİNİ BULDU

Diz sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1 aydır kortlardan uzak olan Rafael Nadal toprak kortta yine kendini buldu. Monte Carlo'da 11 şampiyonluğu bulunan Nadal, Agut'u adeta korttan sildiği ilk maçın ardından Grigor Dimitrov engelini de çok da zorlanmadan aştı.Rafa, Dimitrov'u 6-4 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.

Rafael Nadal çeyrek finalde Arjantinli Guido Pella ile karşılaşacak.

THİEM VE ZVEREV'DEN VEDA

Öte yandan turnuvanın en önemli seribaşı isimlerinden Alexander Zverev ve Dominic Thiem rakiplerine mağlup olarak sezonun ilk toprak Masters'ında çeyrek finali göremedi.